Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hív el beszélgetni, ha csak szexelni akar? Ő foglalt én nem (32 N és ő 37 F)
Megbeszéltük, hogy csak szexkapcsolat
De már többedjére hív kávézni, beszélgetni, én meg mindig kibújok alóla.
Nem viselkedik egyébként szerelmesen, sőt inkább tartózkodó, mégis
sokadik alkalom, hogy felveti elmehetnénk valahová beülni.
Nem tolakodik ezzel, én csak kíváncsi vagyok az okára. Tudom kérdezzem meg, de szerintem nem mondaná el, hogy mi is van mögötte.
Miért akar beszélgetni, ha eleve ő volt aki kezdeményezte, hogy csak szex legyen.
20/ az a gond, hogy eddig is beszélgettünk azért, nem arról van szó, hogy csak ugrottunk ágyba. Viszont észrevettem, hogy túl jól érezzük olyankor magunkat. Nevetgélünk, összenézünk, vitázunk...kb. mint két kamasz. No ezt nem engedhetem meg magamnak, és szerintem ő sem. Ezért érzem, hogy ez rossz irány, viszont nem értem hogy ő felnőttként hogy nem érzékeli, hogy egy szexkapcsolathoz teszel még beszélgetést tehát érzelmi közelséget akkor abból bonyodalom lesz.
Úgysem válik, nem tud. Szóval ezért nem értem. (És én nem is akarom, hogy váljon, mert tudom milyen helyzetben van)
22/22
És meg tudod állni, hogy ne szeresd meg?
Nem, és ő sem:)
De nem is kell, mert eldöntött dolog, hogy bármi is legyen, nem válunk. Pici gyerekeink vannak. Megéljük, örülünk egymásnak.
Értelek , köszönöm. Ilyen szempontból lehet neked könnyebb.
Nem úgy értem. :) De én szingli vagyok és jó ez az állapot.
De ha arra kelek hogy beleestem, nagyon nem lesz jó az az állapot :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!