Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a párom?

Figyelt kérdés
Több mint 1 éve nem találkoztunk, tavaly áprilisban elment több mint 200 km-rel arrébb dolgozni 1 hónapra a "pénz" miatt. Ezelőtt tök normálisan beszélgettünk, napközben kétszer is felhívtuk a másikat. De amióta lement dolgozni azóta ezek a beszélgetések abba maradtak. Facebookon még úgy ahogy beszéltünj, de ez is kezd lankadni. Júliusba akartam hívni, de vagy letette, vagy nem vette fel. Messengeren fent volt, ha írtam megnézte, de nem válaszolt. Ez 3 napig tartott amíg nem mondtam, hogy megcsal. Akkor mondta el, hogy dolga volt, nem ért rá és fel volt háborodva, hogy miért találok ki ilyeneket. Utoljára Októberben találkoztunk, de az se volt felhőtlen. Pár napja tudtam meg, hogy azért ment le dolgozni, mert nem bírta elviselni, hogy nem találkozunk és ő magányos. Nem tudom, hogy tényleg megcsal, vagy én vagyok paranoiás, de ez a nem találkozik, nem beszélünk, ha hívom titkolózik vagy nem is veszi fel.
2021. ápr. 2. 18:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok, és hogy Magyarországon éltek-e?
2021. ápr. 2. 20:18
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Én két hetente háztól házig oda-vissza összesen öt órát utazom távolsági busszal, átszállással, hogy találkozni tudjunk a párommal.

Nem tudnám elképzelni, hogy hónapokig ne találkozzunk, ha közben meg van rá lehetőségünk.

Mint ahogy azt sem, hogy ne beszéljünk telefonon pár naponta, és azt sem, hogy ha egyikünk keresi a másikat, akkor napokig ne hívjuk vissza, bizonytalanságban, kétségek között tartsuk.

De nyugodtan nevezheted seggfejnek azokat, akiknek minimum furcsa, hogy ti egy minimális kapcsolattartást párkapcsolatként éltek meg, és egyikőtök sem akar 200 km-t megtenni azért, hogy időnként együtt lehessetek, és annyi időt, energiát nem tesztek a kapcsolatba, hogy legalább rendszeresen beszéljetek telefonon vagy Messengeren vagy Skype-on, és ha fizikailag ne is, de lelkileg, érzelmileg ott legyetek egymásnak.

2021. ápr. 2. 20:24
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

"Több mint 1 éve nem találkoztunk"

Eddig olvastam,ő nem a párod

2021. ápr. 2. 20:53
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
200 km? az lósz.r. Mi ugyanennyit találkoztunk tavaly, de nálunk 2000 km van, Európa 2 csücske, és mindketten dolgozunk,emellett naponta beszélünk. Bocs, de ez így tényleg nem kapcsolat.
2021. ápr. 2. 21:04
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor 1 éve nem találkoztatok, vagy október óta?

Röhej, hogy egyikőtök se képes megtenni 200 kmet, mi felváltva jártunk a férjemmel egymáshoz anno 300 kmet, több óra utazás, átszállás, de megérte. Ez meg így nem kapcsolat már ne is haragudj.

2021. ápr. 2. 21:48
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a kapcsolatot ne erőltessétek.Távkapcsolatok nem szoktak hosszú életüek lenni.Főleg hogy egy nem láttátok egymást.Lehet azótamár 100x megcsalt.Csak raboljátok egymás idejét,mert ennek a kapcsolatnak iy nincs sok értelme.
2021. ápr. 3. 10:31
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne röhögtess!!! 200km miatt 1 éve nem találkoztok? És ez neked kapcsolat? Az 1000km re lakó fiamat latom évente legalább 4x. Az anyám 360 km re lakik, szinte havonta megyek. Kocsival 4 óra út oda aztán 4 vissza. Nem mondom, hogy mindenki megteheti így, na de 1 év alatt? A saját párodat? Fasz@ kis kapcsolat..
2021. ápr. 5. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!