Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a párom?

Figyelt kérdés
Több mint 1 éve nem találkoztunk, tavaly áprilisban elment több mint 200 km-rel arrébb dolgozni 1 hónapra a "pénz" miatt. Ezelőtt tök normálisan beszélgettünk, napközben kétszer is felhívtuk a másikat. De amióta lement dolgozni azóta ezek a beszélgetések abba maradtak. Facebookon még úgy ahogy beszéltünj, de ez is kezd lankadni. Júliusba akartam hívni, de vagy letette, vagy nem vette fel. Messengeren fent volt, ha írtam megnézte, de nem válaszolt. Ez 3 napig tartott amíg nem mondtam, hogy megcsal. Akkor mondta el, hogy dolga volt, nem ért rá és fel volt háborodva, hogy miért találok ki ilyeneket. Utoljára Októberben találkoztunk, de az se volt felhőtlen. Pár napja tudtam meg, hogy azért ment le dolgozni, mert nem bírta elviselni, hogy nem találkozunk és ő magányos. Nem tudom, hogy tényleg megcsal, vagy én vagyok paranoiás, de ez a nem találkozik, nem beszélünk, ha hívom titkolózik vagy nem is veszi fel.
2021. ápr. 2. 18:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
juuuj belenyultam
2021. ápr. 2. 19:24
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem nyúltál bele képzeld. De el is húzhatnál, köszi
2021. ápr. 2. 19:25
 13/27 A kérdező kommentje:
Normális kérdést tettem fel, erre elkezded, hogy lusta vagyok amiért nem megyek le hozzá? Nem én ígértem meg, hogy megpróbál feljönni találkozni. De megsúgom, amikor végzett haza költözött, az albérletet meg a semmire fizette...
2021. ápr. 2. 19:26
 14/27 A kérdező kommentje:
Áprilisban vizsgáztam, mondtam is neki, hogy onnantól tudunk találkozni, de ő leszarta és most rám keni, hogy én nem akartam találkozni. Amikor moziba akartam menni, mondtam, hogy mit akarok megnézni, mondtam is mikor jelenik meg. Nem jött el, mert neki "dolga" van, és ne merészeljem megnézni.
2021. ápr. 2. 19:29
 15/27 anonim ***** válasza:
84%
neked én se venném fel a telefont XD
2021. ápr. 2. 19:31
 16/27 anonim ***** válasza:
88%

Híha!

Ne merészeljed megnézni a filmet nélküle? Ez kemény dió! Hagyd a fenébe, minél előbb, ha jót akarsz magadnak. Játszik veled!

Ffi.

2021. ápr. 2. 19:36
 17/27 anonim ***** válasza:
80%
ne hagyja ott mert akk másnak lesz rossz, legyenek együtt aztán boldogitsák egymást
2021. ápr. 2. 19:39
 18/27 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg nem szeretném megbántani az érzéseidet, de a leírtak alapján bennem nem a a kérdés merülne fel, hogy megcsal-e a párom, hanem az, hogy egyáltalán van-e párom.
2021. ápr. 2. 19:42
 19/27 A kérdező kommentje:
Nektek meg betett a Covid?????? Seggfejek
2021. ápr. 2. 19:49
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

"Több mint 1 éve nem találkoztunk, " ......

"Utoljára októberben találkoztunk, ......"

Kinek tett be a Covid?

2021. ápr. 2. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!