Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álltál már bele úgy szeretői kapcsolatba, hogy már a legelején tudtad, hogy nem szabadna?
Nem a szex miatt, hanem mert pl. munkatársad volt és már ismertétek és kedveltétek egymást?
És tudtad, hogy több lesz?
Miért mentél bele mégis, mi lett a vége?
7-es vagyok. Nagyon hosszú lenne leírni. A lényeg elkezdtünk dumálni munkahelyi chaten először szinte mindennap, aztán kevésbé gyakran. Szívtuk egymás vérét, vicceskedésnek indult. Majd a végén már odáig jutottunk, hogy már arról beszélgettünk ki mit szeret a szexben, illetve többször is jelezte, hogy szexelne velem.
Aztán mostanában nem nagyon keres, nem tudom miért. De próbálom úgy felfogni, hogy ez most jó, kerülni kell, be kell fejezni, mielőtt még tényleg bármi lenne belőle. Dióhéjban ennyi kb
10/ Értem, oké, de mi van, ha ő többet lát majd bele? Vagy mi van, ha többször összejárunk én meg nem lehetek vele, de mondjuk én fogok többet érezni? Te voltál már így? Hogy zártad le? Én nem akarok itthon balhét, válást semmit.
11. Elég hasonló a történeted. Nekem ő nagyon bejön, egy igazi nő. De érzelmeket nem vihetek bele
Azt írod, hogy a kapcsolatod olyan, amilyen. Meg úgy tűnik, hogy gyerek sincs.
Ebben az esetben gondold át, hogy a mostani kapcsolatod milyen. Teljesen függetlenül a másiktól, még ha nehéz is. Akarod te ezt? Jó vele? Akár életed végéig? Tudsz hozzá hűséges maradni?
Azért nehéz elkülöníteni, mert a másik függvényében nézed a mostanit. Új, izgalmas, kíváncsi is vagy... ezt a régi nem tudja megadni, bármilyen jó is legyen.
Csak nehogy belefuss abba a csapdába, hogy a fentieken kívül nem sokat tud nyújtani az új.
Ha a mostani csak amolyan 60%-ban jó és elvagytok, akkor ideje lezárni. Akkor is, ha nem lesz helyette másik (azonnal).
Utána nyugodt szívvel tudsz ismerkedni bárkivel.
19* Gond, hogy otthon csak elvagyunk régóta. Mondom nem keresek én senkit, most meg pont az a gondom, hogy nagyon is szimpatikus.
Csak hát igazából már otthon is rá gondolok. Már ha így érthető
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!