Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álltál már bele úgy szeretői kapcsolatba, hogy már a legelején tudtad, hogy nem szabadna?
Nem a szex miatt, hanem mert pl. munkatársad volt és már ismertétek és kedveltétek egymást?
És tudtad, hogy több lesz?
Miért mentél bele mégis, mi lett a vége?
Igazából én vagyok a foglalt, vagyis sok éve házas.
Nem szeretném kifejteni honnan ismerem pontosan, még rám ismernének, de munkaféle
De egy negyvenes nő, én pedig a harmincas éveim végén.
Nem kerestem még soha szeretőt, de vele jóban lettünk. Tudjuk hogy izzik a levegő, viszont mivel már sokat beszélgettünk , sajnos meg is kedveltem.
3# Jól jöttél ki belőle?
Óvatosan, mert van itt egy erkölcscsősz banya, aki mindjárt offolja a kérdést!
Bár lehet, hogy a szeretőző pasikat jobban eltűri, de a nőket nagyon nyírja.
5. Kifejtenéd, hogy mit takar az évek szenvedése? Évekig szeretted? Vagy évekig bünhődtél otthon?
6. Erkölcscsősz banya? :D Kezdek félni :)
7. Mindenki csak rébuszokban beszél. Lehetne tudni, hogy mi történt?
Én egy dolog miatt félek. Nekem van egy kapcsolatom ugye. Olyan, amilyen. Nem kerestem, nem is keresek mást. Viszont most adott a lehetőség, viszont félő, hogy ha már most szimpatizálunk egymással, csak megbánás lesz belőle
Örülj neki, éld meg, és ne bukj le. Ennyi.
40/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!