Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha forr köztünk a levegő?
Közös munkahely, ráadásul nem nagyon tudom kikerülni.
Mindketten családosak vagyunk. (43-45)
Olyan kémia van köztünk, hogy félek a közelében lenni, és ő is így van ezzel. És már 4 hónapja tart...lassan beleőszülünk. Mindig megbeszéljük hogy mi lenne, ha, de valamelyikünk mindig visszalép.
Viszont egyikünk sem szeretne kockáztatni otthon.
Mitől lehet, hogy ennyire vágyom rá, de mást nem akarok?
Hogy kerüljem el?
Mert tudom ne maradjak vele kettesben, de közben vágyom is rá.
Tisztára mint az elemi ösztönben...
Munkahely váltás kizárt, főleg most , hogy minden nap félünk, nekünk is lehúzzák a redőnyt.
De félek, hogy egyszer beadom a derekam
Tavaly ugyanebben a szituációban voltam.
Adddig járt utánam, míg beadtam a derekam.
Szuperül udvarolt, tudta mikor, mit kell mondani, hogyan kell az ágyban 1000% nyújtani.
Aztán kibökte mindig volt szeretője a felesége mellett, ez az izgalom kell neki.
6 hónap után kiléptem ebből a valamiből, mertmolyanntúl tökéletes volt, hogy tudtam, ha tovább húzom, minden borulni fog. Megsértődött, gyerekesen viselkedett. Jó, hogy van hhomeoffice!
csak okosan!
Viszont egyikünk sem szeretne kockáztatni otthon.- akkor itt nincs kérdés!
Mitől lehet, hogy ennyire vágyom rá, de mást nem akarok?- vegyél egy vibrátort, vagy nézzék fikmet a férjeddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!