Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért maradtál azzal, aki megcsalt? És a megcsaló miért marad azzal, akit megcsalt?
Nézegetem a fórumot és rengeteg olyan történetet olvasok amiből az jön ki, hogy akit megcsaltak, és megbocsájtott, sosem heverte ki, sosem bízott újra, a kapcsolat már csak egy érdekközösség, látszat stb.
És sok olyat, ahol anonim felvállalják, hogy nem szeretik már úgy a párjukat, hiszen félrejártak, és semmi sem működik már túl jól.
Miért és hogyan tudnak így emberek egy életet leélni? Hosszú-hosszú évtizedeket? Ez önkínzás
1. Bizonyára ilyen is van, de én konkrétan azokra céloztam, ahol a megcsaltak megalázkodnak egy életre és ahol a megcsalók már mást (is) megszerettek.
De arra nem is reagálnék, hogy nem biztos, hogy talál jobbat. Miért? Ha van jobb, dobbantok? Nem úgy kéne lennie, hogy a párom a legjobb? Ez ilyen biztonsági játék. És így a párja sem kell kapcsolatra csak biztonságra
2, "Nem úgy kéne lennie, hogy a párom a legjobb?"
Ez netto hazugság bárki is mondja bárkinek.
3. Értem, de akkor miért próbálkoznak? Miért nem beszélik meg, hogy nem válnak, de nyitott házasság?
4. Mert? Már bocsánat, de igen, én így gondolom, hogy a párom a legjobb.
"Mindenben. Társ, szerető, barát." Hm. Én ebben nem hiszek. Soha senkinek nem mondtam és nem is fogom ezt mondani, akkor sem ha ezt akarja hallani. Illetve, ha nekem mondták én kifejezetten megkértem, hogy gondolja ezt át akkor.
Soha nem leszel a legjobb semmiben a világon. Ez egyszerűen nem igaz. Van szebb nő nálad, van okosabb nő nálad, van empatikusabb, kedvesebb nő nálad, van jobb anya nálad, van jobb ember nálad, van érzékibb szerető nálad. Semmiben a világon nem vagy a legjobb.
Ha megkérdezem, hogy miért vagy velem kedvesem? És az a válasz, hogy mert te vagy a legjobb, akkor elkezdem aggódni. Vajon tényleg én vagy? Szerintem nem. És mivan ha erre rájön ő is? Hogy nem én vagyok a legjobb. Most életem végig akkor el kell játszanom, hogy én vagyok a legjobb? És miben is pontosan? Hát mindenben. Ez komoly teher.
Nem akarok és nem is tudok a legjobb lenni. Szeressenek úgy és azért aki vagyok, hibás és csúnya, néha önző és önfejű.
Ez egy hazugság. Egy olyan hazugság, amit nem csak a párodnak, de magadnak is mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!