Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Olyan válaszára/történetére/ta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan válaszára/történetére/tapasztalataira lennék kíváncsi, akik együtt maradtak folyamatos megcsalás kiderülése után, mi lett a történet vége? Helyreállítható? Vagy érdemesebb mást keresni?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 17:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Miért akarsz együtt maradni? Sok a hitel, nem tudnátok normális helyre külön költözni? 60 körül már nem akarsz új életet kezdeni albérletben?
2020. ápr. 14. 17:22
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Meg szarabb lesz és valamelyikőtök tönkre fog menni teljesen a másik meg továbbra is egy féreg lesz sőt még nagyobb.

Nem allithatohelyre, nem is érdemes, keress mást azonnal.

Kiégés a vége, nem szép nagyon nem.

2020. ápr. 14. 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Keress fel orvost!!!

És ne kérdezd meg naponta.

2020. ápr. 14. 18:16
 4/12 anonim ***** válasza:
26%
Te orvoshoz menj inkább!!!
2020. ápr. 14. 18:17
 5/12 anonim ***** válasza:
26%
Doki!
2020. ápr. 14. 19:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első 2 megcsalás után vele maradtam, a 3. után már nem. Mostani fejjel már az első után ott kellett volna hagynom, mert rohadtul megalázó ez az egész, de akkor még fiatal voltam és naiv es azt hittem, csak ő szerethet engem. Ez most lehet gázul hangzik....:) Szerencsére azóta eltelt pár év és megjött az eszem is.
2020. ápr. 14. 19:20
 7/12 anonim ***** válasza:
11%
A folyamatos megcsalás helyreállítható
2020. ápr. 14. 22:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor én most írok egy regényt :D

Együtt maradtunk. Nem egy hülye kis kalandnak indult amúgy sem, meg gondoltam 21 évesek vagyunk, más egyéb tettein érzem hogy szeret ő engem, csak korából kifolyólag nem elég felnőtt egy komolyabb kapcsolathoz (és talán én vagyok az első aki nem szexpajti vagy egy alkalmas)... De ez a kapcsolat kuka lesz. Időközönként folyton előkerülnek a régi csajok. Megcsalás fizikailag (elvileg) nem történt, egyszer ittak az egyikkel, akivel azért nem volt semmi (vagyis gondolom ezért nem) mert a sörözés után ment egy másik palihoz dugni... Csa azért maradtam vele, mert nyilván nem a szüleim pénzén élek és egyetem+munka mellett nem tudtam volna egymagamra fizetni az albit (és nem akarok visszamenni vidékre, mivel itt a sulim, amit be akarok fejezni). Decemberben láttam az instagram üzenetei között az egyik régi szexpajtit, aki félig-meddig próbálkozott a szétválasztásunkkal korábban, akkor az életkedvem is elment. Kiderült, hogy néha-néha beszélgetnek hogy mizu a másikkal, meg válaszolnak egymás 24 órás sztorijára.. Több veszekedés állt mögöttünk, annyit kértem tőle hogy azokkal a nőkkel legyen szíves csökkenteni a kommunikációt, akik anno többek voltak és simán még máig téma hogy volt köztük valami vagy az egyiknek tetszett a másik. Elvégre én se írok rá az exeimre, hogy "Szia! Hogy vagy? Hogy állsz csaj-ügyileg?" vagy hogy találkozzunk ketten egy ivászatra. A beszélgetés után kicsit megtört. Mivel épp a családjánál voltunk ezért muszáj volt egy ágyban aludni. Arra ébredtem, hogy csendben sírdogál, én tettettem hogy még alszom, aztán simogatta a fejem és adott puszit is. Úgy éreztem, hogy talán végre eljutott az agyáig. Utána a fő ex-szexpajtit kikövette és nem is beszéltek utána. A legjobb barátnőm elég stalker típus, igazi nyomozó fajta :), ő mondta pár hete, hogy a lány sem követi már a barátomat instagramon. Úgy gondoltuk, biztos megint próbálkozott, de a barátom elküldte a francba és megsértődött, vagy valami ilyesmi. Aztán pár napja a barátom újra követni kezdte a lány profilját, ami privát, tehát engedélyezve is lett neki, hogy láthassa a képeit... Itt nálam borult minden... konkrétan azt terveztem, hogy amint hazaér a barátom a melóból, kidobom, de a barátnőm azt mondta hogy hagyjam még, az albiban maradnom kell mert ha nincs albi, akkor haza kell mennem (máshol egyszerűen nem tudnának befogadni, szóval ez nem jöhet szóba). Úgy gondolta, hogy mivel otthon ül egész nap a járvány miatt és úgy sem tud semmit sem csinálni, csinál egy kamu instát. Keresett egy külföldi jócsaj instalányt, és az ő képét használta. Bioba kiírta hogy hány éves, melyik egyetem melyik karára jár, stb, hogy valódinak látszódjon, plusz privátra tette a profilt. Épp ma történt, hogy belájkolta két képét a barátomnak, egy kondis feszítős képét és egy szelfit, majd húsz percen belül írta, hogy barátom követési kérelmet küldött. Később ráírt, de barátom nem reagált még, mert gépezik. A barátnőm nagyon le szeretné buktatni, ő azt szeretné ha megbeszélnének egy talit amire én megyek el... De nekem már az bőven durva, hogy csak azért már követné is, mert egy szép csajt lát a profilképen. Bár nem hazudok, nem lepődtem meg. Kíváncsian várom hogy válaszol-e az üzenetre.

Tehát: Nem, nem hozható helyre. Én tényleg kiállok amellett, hogy szeret engem. Vannak kis dolgok, amik miatt nem tudok mást gondolni, VISZONT szerintem ő az a tipikus agglegény, aki még akkor sem kompatibilis egy kapcsolatra, ha szerelmes valakibe, mert egyszerűen így van programozva. Szokták mondani, hogy egy kapcsolatban nem elég csak szeretni valakit. Én meg nem fogom elkötelezni magam olyan mellett, aki nem tud meglenni a régi csajai nélkül. Amint elég pénzem lesz rá, hogy szobát béreljek, szakítunk. Teljesen igaz, hogy aki vihető, azt viszik is. Körülbelül 3-4 komoly vitánk volt ezek miatt, utána minden rendben alakult pár hónapig, de minden visszatér a régi kerékvágásba. Ilyen emberhez pedig nem mennék hozzá, gyereket meg pláne nem szülnék neki.

2020. ápr. 14. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
96%
Én megpróbáltam. Minden tanácsot meghalgattunk mindent kipróbáltunk. Hat évig tartott. Semmi, de semmi értelme nem voltt.
2020. ápr. 15. 05:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#8 ez izgi. Majd meselj a folytatasrol!!
2020. ápr. 15. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!