Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Olyan válaszára/történetére/ta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan válaszára/történetére/tapasztalataira lennék kíváncsi, akik együtt maradtak folyamatos megcsalás kiderülése után, mi lett a történet vége? Helyreállítható? Vagy érdemesebb mást keresni?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 17:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok. Válaszolt, majd elkezdtek beszélgetni. A barátom azzal kezdett, hogy nem bunkóságból kérdezi de miért írt rá. Aztán barátnőm beadott neki egy olyan szöveget, hogy most csinált egy új profilt és az insta felajánlotta, hogy kövesse, ő meg "szeret ismerkedni". Barátom leírta, hogy felőle beszélhetnek, mert szívesen ismerkedik új emberekkel, de van barátnője, amit tisztázni akar, szóval max baráti alapon mehet a beszélgetés. Barátnőm meg kezdte adni alá a lovat, hogy "jaaa én másra gondoltam abból hogy be akartál követni", aztán barátom elvileg csak véletlenül nyomott rá a követésre, mert megnézte a profilját a lájkok után. Barátnőm folyamatosan tolta a szöveget, hogy ő barátilag nem akar srácokkal ismerkedni, mert mindig más a vége, egy ideje szingli és próbálkozik a pasiknál stb, de igyekezett normálisan megfogalmazni, hogy ne legyen rib.s. Barátom meg azt mondta, hogy most azzal nem csal meg, ha írnak egymásnak, de barátilag szívesen beszélget. És mivel csak a profilképét látja, az alapján szép lány, meg kedves is, biztos talál majd magának egy normális srácot. Barátnőm azt mondja most jegeli, a végén még fura lenne neki hogy csak azért se barátkozni akar és túl rámenős lesz :'D

De jó érzéssel töltött el, hogy az elején közölte, hogy van barátnője és ennek tudatában mehet csak a beszélgetés... Viszont még mindig ott tartunk, hogy a régi szexpajtik nincsenek lekoppintva. És amiket leművelt velük a kapcsolatunk során, azt nem tudom figyelmen kívül hagyni. Valami 18 éves kis csajjal csalt meg ténylegesen, egy buliban csókolóztak, ott szerintem a sok alkohol tette meg a hatását, utána el is mondta és napokig lapítva járkált itthon. A volt csajainál inkább az a probléma, amiket írásban beszélnek egymással. Egy havercsajjal olyanokat nem beszél az ember & már ott tartok, hogy bármilyen lány ismerősére csúnyán nézek, mert mindig utólag derült ki, hogy melyik lánnyal mi is volt. :P Szóval ez van... Tudom, hogy szeret, de úgy gondolom, hogy nem nőtt még fel egy normális kapcsolathoz. Szerintem az kell neki a megvilágosodáshoz, hogy mi szakítsunk (és ha eljön az a pillanat, az pont a régi női miatt lesz), és a következőnél remélhetőleg tudni fogja mi nem fér bele.

2020. ápr. 15. 15:15
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 Mi van veletek azóta?
2020. júl. 18. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!