Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar egy pasi az exével szexelni ha van neki egy bomba nője?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 20:05
21/53 anonim válasza:
Engem az jobban érdekel, hogy amelyik szexelne a pasival, az miért nem kérdezi meg, hogy "figyel Béla, miért akarsz megbúbolni, ha bomba csajod van?".
Letaglóz engem, bár sajnos nekem a beszéd, kommunikáció ezerszer könnyebben megy, mint a szopás, de kinek mire jó a szája.
23/53 A kérdező kommentje:
Ha megkérdezem miért az exe képeire veri titokban és miért akarja befűzni, majd biztos válaszol őszintén. Így működik ez a mai világ persze.
2021. márc. 26. 20:41
24/53 anonim válasza:
Fasza kapcsolatod van akkor, megéri benne maradni.
25/53 A kérdező kommentje:
Nem annyira komoly ez részemről és külön élvezem is ahogy vergődik. És még csak nem is sejti hogy tudom. Minek dobjam ki, azzal szabad utat adnék az exéhez, így legalább szánalmasan vergődik hogy nem szabad. Már nem mintha az ex annyira vevő lenne a dologra 😂
2021. márc. 26. 20:45
26/53 anonim válasza:
A hozzáállásod alapján kezden érteni, miért vágyik az exére.
27/53 A kérdező kommentje:
Na miért?
Most szexről van szó.
Világosits fel hogy nekem mim nincs ami a szexhez kell, neki meg van.
2021. márc. 26. 20:50
28/53 anonim válasza:
Te nem szereted ezt a férfit. Engedd vissza az exéhez.
29/53 A kérdező kommentje:
Menjen magától ha annyira akar
2021. márc. 26. 20:56
30/53 anonim válasza:
Megfejtettem
Mert te egy rusnya béka vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!