Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar egy pasi az exével szexelni ha van neki egy bomba nője?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 20:05
11/53 A kérdező kommentje:
Nem D kosár vagyok, csak leírtam a paramétereket.
2021. márc. 26. 20:29
13/53 A kérdező kommentje:
Ki tudja 😂
2021. márc. 26. 20:29
14/53 A kérdező kommentje:
De kikérem magamnak, nem miss D kosár vagyok. Eleve nem stimmel, ő se nem aktuális pár, se nem exe a szerencsétlen csávónak.
Én csak azt kérdeztem, minek akar szexelni az exszel.
Szemléltettem, hogy akárki akárki is, A vagy B, egyik sem tragikus.
2021. márc. 26. 20:31
16/53 A kérdező kommentje:
Melyik legyek hogy értékelhető választ kapjak? 😀
2021. márc. 26. 20:35
17/53 anonim válasza:
Amikor az exszel szexel, már nem kell bizonyítani, vele már összecsiszolódtak. Lehet, hogy az ex odaadóbb, szenvedélyesebb - esetleg azért (is), mert szeretné visszaszerezni a férfit.
18/53 anonim válasza:
Ja hogy te a csaj vagy! Azt hittem a pasi!
Na mimdegy. Szerintem az exnek nagyobb a melle.
19/53 anonim válasza:
Már válaszoltam,hogy az exxel jobb a szex. Nyilván valami miatt visszájár.
15.
20/53 anonim válasza:
Egyből tudtad, hogy D kosár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!