Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem csalta a jegyesét, de most bűntudatom van?
Tudom, egy idióta barom vagyok .
A helyzet a következő:
-volt egy srác az életemben, akibe szerelmes voltam, ő viszont nem akart semmi komolyabbat tőlem
-belementem, hogy csak "barátok extrával" kapcsolat legyen köztünk, csak hogy vele lehessek, ő volt az első
- megismert egy másik lányt és "szakitottunk"...egy ideig még beszéltünk,de csak barátok voltunk, nem volt semmi köztünk
- 2-3 év után úgy hozza a sors, hogy újra találkoztunk,egy egyetemre jártunk ,csak ő végzős volt én meg gólya
- elkezdtünk újra beszélni,elmondta, hogy eljegyezte a csajt és mennyire szereti őt (örültem neki, de mélyen valahol mégis fájt)
- a golyabeavato bulin ő is ott volt, az este úgy ért végett,hogy lefeküdtünk egymással (azt mondta, ha van kedvem még találkozhatunk, ujrakezdhetjuk a régi barátságunkat)
- ezek után megprobáltam őt elkerülni mivel nagyon nagy bűntudatom volt
Hogy tudjam elfelejteni őt? Tudom, hogy csak kihasznált...de mégis kötnek hozzá még érzelmek :(
Hibás vagyok mindenért, hiszen a megcsalás 2 emberen múlik.
Én csak abban az esetben tálalnék ki, ha kikezd velem a srác, úgy hogy neki felesége vagy baratnője/jegyese van. Nem feküdnék le vele, de leráznám és ha továbbra is próbálkozna akkor szólnék neki, ha nem hagyja abba kitálalok.
De úgy, hogy aláfeküdtem tudva azt, hogy jegyese van és most "bűntadatból" kitálalnék, na az a féregség. Előtte kellett volna ezen gondolkozni, nem utána. A srác idővel le fog bukni, de ne akarj most Teréz anyát játszani, mert nem áll jól neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!