Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem csalta a jegyesét, de most bűntudatom van?
Tudom, egy idióta barom vagyok .
A helyzet a következő:
-volt egy srác az életemben, akibe szerelmes voltam, ő viszont nem akart semmi komolyabbat tőlem
-belementem, hogy csak "barátok extrával" kapcsolat legyen köztünk, csak hogy vele lehessek, ő volt az első
- megismert egy másik lányt és "szakitottunk"...egy ideig még beszéltünk,de csak barátok voltunk, nem volt semmi köztünk
- 2-3 év után úgy hozza a sors, hogy újra találkoztunk,egy egyetemre jártunk ,csak ő végzős volt én meg gólya
- elkezdtünk újra beszélni,elmondta, hogy eljegyezte a csajt és mennyire szereti őt (örültem neki, de mélyen valahol mégis fájt)
- a golyabeavato bulin ő is ott volt, az este úgy ért végett,hogy lefeküdtünk egymással (azt mondta, ha van kedvem még találkozhatunk, ujrakezdhetjuk a régi barátságunkat)
- ezek után megprobáltam őt elkerülni mivel nagyon nagy bűntudatom volt
Hogy tudjam elfelejteni őt? Tudom, hogy csak kihasznált...de mégis kötnek hozzá még érzelmek :(
Hibás vagyok mindenért, hiszen a megcsalás 2 emberen múlik.
Sport.
Amúgy meg éveket elcseszhetsz rá az életedből, ha foglalkozol ("barátkozol") vele továbbra is.
Lenne bizonyítékom,sms-ek ahol beismeri,hogy mi volt azon az estén és hogy azt írja,hogy még találkozhatnánk.
Egy köcsög, de nem akarom, hogy én legyek az, aki miatt tönkremegy a kapcsolatuk. Sajnálom a jegyesét, jobbat érdemelne :(
A srác azt mondja, hogy szereti...csak kell neki a "kaland és az adrenalin"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!