Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex gumival tényleg nem számit megcsalásnak?
Az nem!
Meg az sem, ha közben becsukod a szemed!
Remélem a barátod- barátnőd is így gondolja😂😂
Az örömlány az dolgozik pénzért.az nem is megcsalás, hanem munka. Olyan pasik a párjuk az ilyeneknek akiknek ez valahol teljesen természetes hogy hozza az asszony a lèt. Sőt. Aki nem megy ilyenbe bele annak szerintük büdös a munka es nem akar dógozni.
Az egy teljesen más létforma.
Munka, mintha elmennél árufeltöltőnek... Én ezt a verziót hallottam. Ott van még, hogy érzelmek nélkül szexel, ez is egy verzió.
Legtöbbnek van családja, de fogalmam nincs, hogy kommunikálja le otthon, vagy mit gondol a másik fél. Teljesen külön világ.
Én nem ítélem el, sok értelmes lány van köztük. Ami közös pont, az az hogy mindegyiknél van valamilyen törés a háttérben.
Az ilyenek nem rendelkeznek a sajat testükkel. Mihelyst megjön neki már az anyja árulja, aztán a pasijuk. Az önrrndelkezés fogalmával addig vannak csak tisztában hogy az életüket azért nem kell odavetni. De a verést is csak tűrik
Sőt.még az lenne a hibás aki megvédi..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!