Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély arra, hogy engem is megfog csalni?
Nem rég lettünk egy pár a kedvesemmel. Kiderültek viszont dolgok amik miatt nagyon félek. Pl. több kapcsolatában is félrelépett, voltak szexpartnerei, és sajnos megtudtam azt is hogy 26 nőt húzott meg.Nem én kérdeztem csak mondtam, hogy meséljen valamit magáról amit még nem tudok. Kellemetlen meglepetés volt. Mindig mondogatta, hogy a szex semmit nem ér kötődés nélkül, még a nevükre is emlékszik és némelyiknél megemlítette , hogy jó csaj volt. Meg viccelődik folyton a csajokkal ha meglátunk egyet az utcán idézem:” szúrná”.
Rendben van az önbizalmam, de úgy érzem most ezek a dolgok nagyon leépítik. Sosem fog megváltozni? 25/N 29/F
minden esély megvan rá.
De lehet, hogy nem fog.
Le legyenek illúzióid. Te is csak egy leszel azok közül akiket "szúrt".
Tényleg ennyire alacsony az önbecsülésed? Tényleg ez volt a legjobb az összes közül? Költői kérdés....
Ki tudja, talán már meg is csalt...
Bár szerintem az itteni válaszokra még kevésbé adsz majd, mint az ismerősök véleményére.
Az olyan kapcsolatot, ami leépíti az önbizalmad, mérgező kapcsolatnak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!