Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van esély arra, hogy engem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély arra, hogy engem is megfog csalni?

Figyelt kérdés

Nem rég lettünk egy pár a kedvesemmel. Kiderültek viszont dolgok amik miatt nagyon félek. Pl. több kapcsolatában is félrelépett, voltak szexpartnerei, és sajnos megtudtam azt is hogy 26 nőt húzott meg.Nem én kérdeztem csak mondtam, hogy meséljen valamit magáról amit még nem tudok. Kellemetlen meglepetés volt. Mindig mondogatta, hogy a szex semmit nem ér kötődés nélkül, még a nevükre is emlékszik és némelyiknél megemlítette , hogy jó csaj volt. Meg viccelődik folyton a csajokkal ha meglátunk egyet az utcán idézem:” szúrná”.

Rendben van az önbizalmam, de úgy érzem most ezek a dolgok nagyon leépítik. Sosem fog megváltozni? 25/N 29/F

2021. márc. 18. 13:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Hiába áltatod magad, a béka feneke alatt van az önbizalmad. Egy olyan nő, aki képes egy olyan pasival lenni, aki az utcán ilyen megjegyzéseket tesz, az egy mosogatórongy. Az, hogy mások szerint te vagy a jobb, nem jelent semmit. Akinek egészséges önbizalma van, nem mások véleménye alapján tartja "jobbnak" magát... vagy rosszabbnak...
2021. márc. 18. 14:45
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha elmegy mellettetek egy pasi te meg mondjad, hogy de leszopnád. Vajon mit szólna?
2021. márc. 18. 14:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy egy ilyen pasival? Van annyi csávó, aki megbecsülne. Miért egy ilyen bunkó mellett vagy?
2021. márc. 18. 15:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

minden esély megvan rá.

De lehet, hogy nem fog.

2021. márc. 18. 15:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet. Mindenkitől ezt hallom, hogy nem viselné el, kirakták volna stb. Nagyjából tisztában vagyok a rossz és a jó tulajdonságaimmal, sőt vannak napok mikor szuper jó csajnak érzem magam. Lennének udvarlóim is, de valamiért nem tudom nem szeretni. Tudom zavaros.
2021. márc. 18. 15:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Le legyenek illúzióid. Te is csak egy leszel azok közül akiket "szúrt".

Tényleg ennyire alacsony az önbecsülésed? Tényleg ez volt a legjobb az összes közül? Költői kérdés....

2021. márc. 18. 17:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ki tudja, talán már meg is csalt...

Bár szerintem az itteni válaszokra még kevésbé adsz majd, mint az ismerősök véleményére.

Az olyan kapcsolatot, ami leépíti az önbizalmad, mérgező kapcsolatnak hívják.

2021. márc. 18. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!