Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek megfog jönni?...

Szerintetek megfog jönni? Vagy van még esély a babára?

Figyelt kérdés
28-29 napos ciklusaim vannak,legutoljára június 29.én jött meg és júli 11-12. e körül volt a peteérésem. A párommal sajnos csak 15.én tudtunk együttlenni 3 nappal peteérés után. Lehetséges ebből még így baba? Holnapra kéne megjönnie a nem vártnak,de sajnos az összes menses előtti tünetem megvan. Hasigörcs,mellérzékenység,magas hő,ami mára lecsökkent,változó kedélyállapot,édesség utánni vágy,stb.. Volt már valaki aki hasonló cipőben járt és mégis sikerült nekik a baba?
2017. júl. 25. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Van esely

50-50%

Ezt nem lehet tudni valakinek oaszejon egy probalkozas alatt masnak hetekbe honapokba evekbe telik

Varj ..s megtudod

2017. júl. 25. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fog jönni a vérzésed.

Bár nyilván a nők nem gépek, simán lehetett 1-2 nappal később is peteérésed, az, hogy mikor szokott lenni, az egy dolog, bármikor lehet eltérés.

Viszont így, hogy írod, hogy az összes tüneted megvan, ami menzesz előtt szokott lenni, így inkább a menzesz esélyes szerintem.

2017. júl. 25. 15:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem (28.napon) es negativ lett :(
2017. júl. 26. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!