Lehet esély arra hogy így minden megfog változni?
Figyelt kérdés
Már egy éve apukám kinn dolgozik Németországban és havonta-kéthavonta jön haza.Úgy érzem hogy eltávolodtunk egymástól egy kicsit,úgy értem már nem olyan közvetlen a kapcsolatunk/beszélgetéseink mint régen.Most márciusban viszont kiköltöznénk(természetesen Németországban).Van esély arra hogy minden a régi legyen?Vajon kint más lesz az életünk,úgy értem biztosan jobb lenne?Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! 15/L2013. dec. 29. 14:53
1/2 anonim válasza:
persze, van esély arra, hogy minden a régi legyen és az is persze, hogy más lesz, és jobb lesz. uj emberek, uj kapcsolatok, megtanulsz anyanyelvi szinten németül, esélyt kapsz egy minöségibb életre.
2/2 anonim válasza:
Szerintem szuper lesz! Ha nem éltél még nyugaton, akkor nagyon meg fogsz lepődni, hogy milyen jól is lehet élni, milyen szép, tiszta utcákon járni, udvarias emberek között. Biztosan már nagyon hiányoztok apukádnak. Rossz ám egyedül lenni egy idegen országban és csak álmodozni a kislányod puszijáról! Nagyon fog Neked örülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!