Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá, hogy fog még változni? Soha nem hagy fel vele?
A párommal másfél éve vagyunk együtt.
Nem sokat veszekszünk.Talán ötször veszekedtünk komolyabban a másfél év alatt,de akkor is csak az ő hülyesége miatt.Ugyanis a kapcsolat elején elfelejtett kijelentkezni a facebookjából és az üzenetek résznél hagyta.Ahogy ránéztem a monitorra egyből kiszúrta a szemem egy üzenet egy lánynak,amiben nyakra-főre dicsérgette és "my love,my only one"nak szólította,bár soha nem volt köztük semmi,csak interneten beszélgettek néha...
Megígérte ezután,hogy ilyen nem lesz többet.Sajnos ezután nem tudtam benne megbízni,így folyamatosan ellenőrizgettem.Ezután még 4 hasonló levél derült ki.
Az utolsó levélben nem csak hogy dicsérgette a lányt,hanem egy találkát is felajánlott és kérte a telefonszámát..hozzá tenném az üzenetet törölte,de én ügyesebb voltam és megláttam.
Mesélt már nekem a lányról és nagyon messze lakik tőlünk,tehát képtelenség lenne,hogy találkozzanak,egyszerűen csak hülyíti a lányt..Tudom,hogy nem csalna meg,nem az a fajta..együtt élünk ismerem az in and outját.Csak szájhősködik az interneten,pedig élőben teljesen más.Csak az internet a probléma forrása a kapcsolatunkban.
Az utolsó incidensnél szakítottam vele,ugyanis eljátszotta az utolsó esélyét,de 2 hét után úgy döntöttem,megadom neki a legutolsó esélyt.Érzem,hogy szeret engem,biztos vagyok benne.Sírva fakadt kétszer is,hogy menjek vissza hozzá és nem hagyott csak úgy kisétálni a kapcsolatból.Nos,visszamentem,de a jelszavát megváltoztatta.Ez rendjén van így?Mert szerintem épp,hogy nem kellene.Azzal bizonyítaná be,hogy megváltozik és komolyan gondolja a dolgot,hogy hagyta volna ugyanígy és hagyná,csekkolgassam csak,majd meglátom,hogy ő úgyis megváltozik és nem lesz több gond emiatt.
Úgy érzem,most,hogy megváltoztatta,nem fogok tudni sose megbízni benne :( Ráadásul huzamos időn belül elszeretne jegyezni..Mit tegyek???
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!