Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van esély arra, hogy engem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély arra, hogy engem is megfog csalni?

Figyelt kérdés

Nem rég lettünk egy pár a kedvesemmel. Kiderültek viszont dolgok amik miatt nagyon félek. Pl. több kapcsolatában is félrelépett, voltak szexpartnerei, és sajnos megtudtam azt is hogy 26 nőt húzott meg.Nem én kérdeztem csak mondtam, hogy meséljen valamit magáról amit még nem tudok. Kellemetlen meglepetés volt. Mindig mondogatta, hogy a szex semmit nem ér kötődés nélkül, még a nevükre is emlékszik és némelyiknél megemlítette , hogy jó csaj volt. Meg viccelődik folyton a csajokkal ha meglátunk egyet az utcán idézem:” szúrná”.

Rendben van az önbizalmam, de úgy érzem most ezek a dolgok nagyon leépítik. Sosem fog megváltozni? 25/N 29/F

2021. márc. 18. 13:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
11%
A férfiak ilyenek. Ha hűségre és tiszteletre vágysz, kezdj el nyitni a lányok felé! :)
2021. márc. 18. 13:23
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Ne áltasd magad. Ha kiakadsz max jobban titkolja majd.
2021. márc. 18. 13:24
 3/17 anonim ***** válasza:
4%
Ilyen az amikor olyan párt választunk aki felettünk áll mindenben.
2021. márc. 18. 13:27
 4/17 anonim ***** válasza:
11%

sokan kiélik előbb magukat (már akik tehetik) mielőtt lesátoroznak, mielőtt letelepednek 1 nő mellett. És ez természetesen nőkre is igaz.

Az már más kérdés, hogy te leszel e az aki mellett lesátorozik.

2021. márc. 18. 13:27
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg csak ez miatt aggódsz?

Én már kidobtam volna az alpári szóhasználata miatt is, hogy olyan gerinctelen, hogy rengeten párját is megcsalta már, hogy 29 évesen már egy elhasznált hímr*banc, és amiért hazudott is neked, dehát vannak nők, akiknek nulla az önbecsülésük:))

Sok sikert, ehhez a remek emberhez😊

2021. márc. 18. 13:45
 6/17 anonim ***** válasza:
23%

Pontosan tudod miért nem dobja ki a csaj a pasit. Jó pasi. Reménykedik, hogy őt nem csalja meg, hisz ő különb a többi csajtól.

Szegényke álomvilágban él. Persze hogy meg fogja őt is csalni.

Én is megcsaltam az összes barátnőmet és meg is fogom a későbbieket is. Ügyesen kell csinálni.

2021. márc. 18. 13:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Eleg valoszinu hogy te is ugrodeszka leszel szamara
2021. márc. 18. 13:59
 8/17 A kérdező kommentje:
Igazából pont, hogy én vagyok a “jobb” mindenki szerint. Nem gazdag, alacsony, nem egy adonisz, de mindig kedves volt és úriember velem. Amúgy konkrétan egy fejjel kisebb nálam. 165cm vagyok... de ez most mindegy, ezek a külsőségek. Engem a belsője fogott meg. Ami úgy néz ki nem is olyan amilyennek hittem.
2021. márc. 18. 14:03
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem lesz hűséges
2021. márc. 18. 14:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha engem annyira nem tisztelne a párom, hogy nem tartja magában, hogy kit "szúrna", akkor már nem lenne a párom.

A leírásodból úgy tűnik, hogy ez egy fellengző kisfiú, közel se férfi. Egy férfi nem henceg a hódításaival.

2021. márc. 18. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!