Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan férfi aki titokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki titokban DNS vizsgálatot csináltatott?

Figyelt kérdés
Ha igen miért?Mi lett az eredménye?

2021. márc. 14. 23:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
34%
Érdekes a nőknek megalázó a dns teszt, de mikor ők turkálnak az ember telefonjában, e-mailjei között az el van intézve annyival hogy “nem bírtam már ezt az érzést, meg kellett győződnöm róla”
2021. márc. 16. 06:03
 72/75 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekes a nőknek megalázó a dns teszt, de mikor ők turkálnak az ember telefonjában, e-mailjei között az el van intézve annyival hogy “nem bírtam már ezt az érzést, meg kellett győződnöm róla”"

Én egy szóval se mondtam hogy kutatnek a telefonjaba. Én megbízom a paromban, nem feltekenykedek, nem kutatok. Ha ő ennek ellenére (és alaptalanul mert nem csaltam meg) DNS tesztet kérne tőlem, megcsinalnank, beleegyeznek és utána számomra ő halott. Ilyen egyszerű.

2021. márc. 16. 08:05
 73/75 anonim ***** válasza:
57%

67

Ha bizalmatlanok lettek volna, akkor nem vettek volna búcsúcédulákat mert tudták volna, hogy ez baromság, de a biznisz mégis ment egy darabig.

70

Ha tudod, hogy alaptalanul meg akkor tök mindegy mivel, mert nincs alapja. Ha akármi miatt azt hiszi hogy kavarsz mással az semmiben sem másabb, mintha gyerek esetén lenne DNS teszt. Ha te egy féltékenység miatt, kirakod a pasit mert neked annyira nem, ám tedd, de szerintem az, hogy 1 milliót lopsz vagy 3-at teljesen mindegy, ahogy az is hogy 1x hazudsz vagy 100x.

Ha meg azt nézem a házasság sem több egy darab szar papírnál, ezért meg baromi sok ember öli egymást. Mire is jó? Megnehezíti az elválást és a vagyon feleződik, lényegében ad egy biztonságot. Ennyit ér a papír.

Viszont apasági vizsgálat esetén meg felháborodnak, mert így meg úgy, ugyan ez van házassági szerződésnél is. Ha az egyik havi 500-at a másik havi 200-t keres és felmerül a szerződés kérdése ott is megy a de hát így meg úgy.

Amúgy én elhiszem, hogy nem kellemes egy ilyen vádolás, de igazából te mit veszíthetsz azzal ha megtörténik egy ilyen teszt? Semmit. A másik mit veszít ha nem? Semmit. Viszont! Ha nem az övé a gyerek, akkor az ő idejét amit beletolt egy ilyen kapcsolatba anélkül, hogy tudta volna, hogy megvezetik akkor te visszaadod neki azt az időt? Bárki visszaadja neki azt az időt? Mit szólnál, ha azt mondá valaki, hogy na mától -10 év az életedből.

Persze ekkor mondhatod, hogy na de legalább addig is boldog családi légkör van stb. Oké, akkor én ennek fényében orrba szájba csalom az asszonyt 10 évig akkor is boldog családi légkör lesz amíg ki nem derül és ez szerintem ugyan úgy nettó szemétség.

2021. márc. 16. 08:06
 74/75 anonim ***** válasza:
57%

Kieg.:

Persze az is igaz, hogy megcsalhatod úgy is, hogy nem lesz belőle gyerek, de ha meg lesz legalább a másik ne "cipelje" ennek a terhét.

Vagy te igazából mit szólnál ahhoz, ha netán kiderülne, hogy a fiútesód gyereke akit 3 évig nevelt nem az övé? Mondjuk egy ilyen teszt miatt.

Ilyenkor a tesód oldalára állsz és a nő a k.va vagy a tesód ellen, hiszem minek tett ilyen szörnyűséget?

2021. márc. 16. 08:12
 75/75 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk kiderült, hogy az egyik unokatesóm nem a nagybátyámtól van. Semmi nem történt. Nem került ki uncsi a családból, pedig nagybátyám elvált a nőtől.

Amúgy én megengedném, hogy megnézze a párom az üzeneteimet, és miközben olvasgat, én pakolom a cuccait. Ha valaki nem bízik bennem, ne legyen velem. Ha nem szereted az adott zenét, ne menj el a koncertre.

2021. márc. 16. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!