Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki titokban DNS vizsgálatot csináltatott?
52 ezt erős így kijelenteni. A jellem és a személyiség (de még bizonyos örökletes pszichés betegségek is) nagyban függnek a környezeti hatásoktól. Születés pillanatában csupán annyi biztos, hogy könnyen kezelhető, nehezen kezelhető, vagy lassan felmelegedő a baba. Ezek a jellemvonások adottak. Az is hamar kiderül inkább nyitott, vagy inkább zárkózott személyiség. De az, hogy milyen ember lesz, hogy mennyire lesz bátor, magabiztos, milyen lesz a morális érzéke, mely normák szerint gondolkozik és cselekszik nem adott. Sőt ugyan abban a családban felnövő gyermekek is szöges ellentétei lehetnek egymásnak, hiába az azonos genetikai háttér.
Nem azt mondom, hogy a veleszületett személyiség nem létezik, de pedagógusként úgy vélem a nevelés, a jó családi háttér, a szeretet sokkal fontosabb, mint, hogy mit hozott a gyerek születésekor.
Ha neked lenne igazad, minden gyermek, aki azonos szülőkkel rendelkezik, közel azonos reakciókat mutatna adott helyzetben, közel azonos intelligenciával, jellemmel, normarendszerrel és viselkedési mintázattal rendelkezne, mindegy, hogy szerető családban, nevelőintézetben, Indiában, Amerikában, itthon, vagy a közelkeleten nőtt fel.
Olvass utána a témának.
Ha van rá nyomós ok, teljesen jogos a DNS teszt. Csak itt túl sokszor hangzott el a "nők" kifejezés, mintha minden nő gy us lenne. Sőt, van aki ki is jelentette, hogy a nők hazugok és megbízhatatlanok. Ez inkább tűnik irracionális félelemnek.
De ha van racionális oka feltételezni, hogy a párja csalt, akkor természetes, hogy bizonyítékot akar arról, hogy a gyerek az övé.
Én mondjuk eleve nem maradnék együtt olyannal, ahol a gondolat akár csak felmerült, hogy rajtam kívül más is van.
Na inkább már nem mondok semmit mert ez úgyse megy ki sehova:)
"Ezek a nőgyűlölők " Jó lenne odáig eljutni fejben, hogy ha valaki mond valamit az ellenkező nemből ami neked nem tetszik, az még nem a nőgyűlölet jele:) Szimplán annyi, hogy neked nem tetszik.
Ezen persze pöröghetsz, de a net tele van ilyen feministákkal akik hülyeségeket puffognak, mert minden ami nem nekik kedvez az nőgyűlölet. Ha minden azonos lenne, a fizetés és az elvárás akkor is menne a hiszti, mert erőnlétben ugyan annyit kevés nő képes produkálni mint egy férfi, így a katonaságba és rendőrségbe igen kevés nő nyerne felvételt vagy jóval rosszabb lenne a fizu ha alkalmasság alapján fizetnének. Ez pl pozitív megkülönböztetés a nők részére. Ezen mehet a poffogás de ilyen is van és képzeld én tudok ezzel élni, de te és a hozzád hasonló feministák akik folyton nőgyűlöletet halucinálnak ezen is puffoghatnának egy sort.
Nem az a probléma hogy nekem nem tetszik. Világosan kifejtették itt többen is hogy a nők így, a nők úgy. Ilyenek meg olyanok. Ezen nincs mit félre érteni.
De látom a mondatom második felét csak nem sikerült felfogni. Ezért írtam hogy nincs értelme vitatkozni. Mert nem tudod magad belekepzelni a helyzetbe hogy egy ilyen gyanúsítás mennyire megalazó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!