Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben?
Mit tennél, ha az exed meg akarná csalni veled a jelenlegi párját.
Szólnál a jelenlegi párnak?
Az nem kritika, hogy te szeretőként szentfazéknak hiszed magad és osztod az észt arról, kinek van tartása, meg kinek nincs. :D
Bort iszol, de vizet prédikálsz.
Nem is csodálom, hogy csak szeretőnek vagy tartva, hisz minimális energiabefektetés sem kell ahhoz, hogy egy pasi megkapjon.
Én aztán nem szenteskedem,.majd annak mondd, aki hozzáteszi, hogy szégyelli. Pusztán az én kapcsolatom egálban van.
Kb. köreröhöglek :D Én anyukám nem tartva vagyok, veled ellentétben, akit az exe már megcsalt és még egy lábtörlő is magasabb szinten van mint te :D
Engem tartanának, miközben te szétteszed a lábad annak, aki kb a szemedbe mondta ezzel, hogy ennyit érsz ?:D
ja neem, bizti szeret és kíván :D :D :D
te vagy a nulla energiabefektetés, még mást se kell keresnie, elég volt kikeresnie a telefonszámod :D :D oh vajon mire tarthat, ha ezt simán megpróbálja :D
Sok sikert az üres életedhez :)
Hát most aztán vérig sértettél, tényleg. :D de nyugodtan próbálkozhatsz, ha ez minden örömöd. :D
Neked is sok sikert a rendkívül irigylésre méltó életedhez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!