Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 16 eves lany osszejonne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 eves lany osszejonne egy 37 eves ferfival?

Figyelt kérdés
En kicsit elitelnem, hisz apja lehetne, de ha a lanynak ki van mar nyilva a szeme, meg a ferfi nem nez rosszul ki? Nem rolam van szo
2021. márc. 6. 21:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
21%

Van anyámról (53) egy fénykép, ahol épp nagy élvezettel szívja a cigit.

6. osztályos voltam (32) amikor az osztálytársaim cigivel kínáltak, és engem küldtek a boltba piáért, mert kinéztem 20-nak.

Akkoriban is keresték a tinik a felnőtt lét mibenlétét. Ez első körben: ruha/smink, cigi, pia, és szex. Minden ami gyerekként tiltva volt.

De ott van barátnőm (31) aki nem is ismeri az apját, mert az anyja részegen összefeküdt egy ismeretlennel egy buliba.

Az hogy régen nem rakták a kirakatba a történéseket az nem jelenti azt, hogy olyan mások voltak. Csak kevésbbé volt nyílvánvaló.

2021. márc. 7. 08:19
 22/31 anonim ***** válasza:
9%
Csak a személyiség számít.
2021. márc. 7. 09:04
 23/31 anonim ***** válasza:
67%
A 37 éves felnőtt férfinak pszichológushoz kellene fordulnia, amiért kislányokra izgul rá. Ez gusztustalan és erkölcsileg elítélendő. Kellene lenni annyi eszének, hogy a saját korosztályában keresget, nem olyanokat akar dugni, akik a lányai lehetnének!
2021. márc. 7. 09:15
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
#16 egyáltalán nincs akkora különbség. Az hogy te a tini krvakat látod meg azért van mert nyilván a kis szerény jó tanuló visszahuzodo 16 éves nem olyan feltűnő. De hidd el az ilyen vén perverzek egy kalap alá veszik őket ebből a szempontból hogy mindkét típust dugna. Anno 8 éve is volt egy két olyan osztalytarsam akik fűvel fával és ma is vannak ilyenek. De attól még nem ez a jellemző.
2021. márc. 7. 09:42
 25/31 A kérdező kommentje:
Na jol megosztottam a tarsasagot :) most eszembe jut, hogy egy lany ismerosom, 18 eves volt, butacska volt, es szeretoje volt egy idosebb nos ferfinak, a ferfi viszont minden csajjal kikezdett volna. Botrany is lett belole. Ez a ferfi erzelmesebb, s ha lenne vmi ezzel a 16 evessel es kiderulne, hat tonkre mehetne az elete es nem az lenne, hogy boldogan elhetne a lannyal, de lehet hogy a fiatalsaga pont eltudja venni az eszet.
2021. márc. 7. 10:14
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez sehogy sem egészséges, már bocs. Az a férfi, aki közel 40 évesen még egy kislányhoz vonzódik, az épphogy nem pedofil, tehát bár nem büntethető, mégis egy ennyi idős lány még nem úgy gondolkodik, mint egy nő. Még csak felfedezi a világot, ilyenkor alakul ki az első kapcsolat iránti igény és azt a maga tempójában, normálisan kell feldolgoznia. (Én még nem vagyok túl öreg, 23, szóval nagyon jól tudom, hogy 16 éves koromban a kortársainkkal jártunk, már aki, idősebb pár is max 2-3 évvel.) Szóval ebből sejthető, hogy mi lenne a normális, nyilván egy-két r*banc mindenhol van... :/

A férfi oldaláról meg mennyire kell elmaradottnak lennie agyban, hogy itt tartson, de őszintén? Ennyi évesen már bőven házasnak kellene lennie és a gyerekeivel játszani, nevelni őket, nem a fiatal húst kergetni. Csakis egy a korosztályában sikertelen lúzert tudok elképzelni, hogy a friss p*ncira nyáladzik és direkt ki akarja használni, ami undorító. Én meglátnám, hogy a lányomra egy ilyen ragadozó éhezik, hát első dolgom lenne úgy megverni, hogy eszébe ne jusson többet egy kislányra se ránézni. Forog a gyomrom.. :(

2021. márc. 7. 11:21
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

18. Köszönöm! Pont ez a lényeg. De például a muszlim országokban a megcsalást is halállal büntetik. Akkor azt szeretnéd behozni ide is, ami ott van? Vagy mi?

24. Itt pont az történik, hogy ti is egy kalap alá vesztek minden 16 évest és aki írt itt korábban "otthon tanuló kislányról", akkor az is pont ugyanezt csinálja. Ezek szerint az emberek mégsem olyan egyformák és vannak tini kvák is, meg vannak szerény, jó tanuló, visszahúzódó csajok. Na most az előbbiek úgy is fognak kefélni, az utóbbiak meg úgy is elutasítják a férfiak közeledését. Akkor miről beszélünk? Mindenki azt csinálja, amit szeretne.

26. XII. Lajos francia király sem volt beteg, mert 52 évesen elvette feleségül a 18 éves Tudor Máriát, VIII. Henrik angol király húgát.

-----

Ti állandóan a belsővel jöttök egyébként, de arra nem gondoltok, hogy egyszerűen csak valaki gyönyörű szépnek talál egy fiatal, kifejlett nőies testű lányt? Testileg meg semmi különbség egy 16 és egy 20 éves között legtöbbször, de az utóbbi már rengeteg embernek rendben van. Ti amúgy csak nők vagytok mind? Mert akkor érthető, ha nem tudjátok beleképzelni magatokat, hogy a férfiak mennyire tudnak vonzódni a szép női külsőhöz.

2021. márc. 7. 11:36
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi jutott eszembe akinek a vele egyidős kollégája kikezdett a lányával. (20 alatti) Szépség ide vagy oda, az csupán emberség kérdése, hogy figyelembe veszi adott lány életkorát, és nem viselkedik szexuális ragadozóként.
2021. márc. 7. 12:15
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

27, oké, akkor te képzeld magad egy anya helyébe, aki gondozza, vigyázza a gyermekét, aztán jön egy ilyen undorító, vén köcsög, hogy bebújjon a bugyijába. Te hagynád? Mert én nem.

Gondolj már arra, hogy minden életszakasznak megvan a maga sajátossága, amit meg kellene benne élni. És a 40 éves öregé nem ugyanaz, mint az élete elején járó 16 éves kislányé, már bocs. Amúgy a középkorban az is divat volt, hogy földért eladták a gyerekeiket. Akkor most azt is hozzam ide? :D Ma már vannak dolgok, amiket nem teszünk meg, mert fejlődni képes emberek vagyunk, azért. De megértem, ha te megragadtál a fejlődésben, azért gondolkodsz úgy, mint egy evolúciós zsákutca.

2021. márc. 7. 12:19
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
#27 nem feltétlenül igaz hogy az egyik típus úgyis szexelni fog a másik meg nem. Pl lehet hogy egy olyan lányt talál meg egy ilyen perverz aki alapvetően nem rbnc de zűrös családi háttere van és az ilyen kislányok nagyon befolyásolhatoak. Felcsillan a szemükben a remény hogy valaki foglalkozik vele, valakinek fontos lehet és ezt használja ki a pali. De ez az esetek 90 százalékaban nyilván nem igaz, egy 37 evest nem érdekel egy 16 éves lelki világa és problémái. Nem azzal van a baj ha a tipik tini krva bebaszcsizva szexel a nála ideosebbekkel meg úgy akarkivel. Hanem mikor az alapvetően nem ilyeneket kornyekezik meg az öregek és nagyon tudják mit kell mondani a befolyásolható tiniknek hogy behalozzak őket.
2021. márc. 7. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!