Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért osszejonni egy férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért osszejonni egy férfival mert nincs senkim a világon nagy hiba? 19

Figyelt kérdés

Még a családommal élek, de sosem voltunk egy család, sosem szamithattam rájuk.

Nem volt még egy férfi sem az életemben, viszont most van egy akiről tudom hogy tetszem neki, nem mondom azt hogy nekem nem tetszik ő, viszont tudom hogy nem ő életem szerelme mert igaz hogy szinte senki nem tetszik az ég egy adta vagon de előtte volt 1 2 férfi aki ezerszer jobban tetszett nála.

De most ő itt van, én meg egyedül vagyok tényleg nincs senkim akire számíthatnék rá meg tudom hogy mindenben számíthatnék.

Nem kihasználni akarom félre értés ne essék!!!!

Csak nem tudom hogy mit csináljak, annyira egyedül vagyok de ha meg osszejonnek vele, lehet megbánnám.

Idősebb tőlem egyébként, 34 éves

Szerintetek?

2019. nov. 23. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd , te kimondtad nem szereted meg nem is fogod több, mint valószínű, ő beleélné magát, hogy összejön veled és csak látszat lenne az egész, ha kiderülne ez, akkor tönkretennéd lehet lelkileg stb.
2019. nov. 23. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Ha velem ezt egy lány így közölné, elmondaná akkor elképzelhető, hogy belemennék. Tisztában lennék a helyzettel. De ettől függetlenül lehetne belőle egy jó barátság. A kor nem számít. Ne érezzem azt, hogy ki akar használni. Azt viszont érezzem, hogy szüksége van a társaságomra.

48+Ffi

2019. nov. 23. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagy hiba, de nem mindig van választási lehetőség. A vége az lesz amúgy, hogy dobod őt, amikor szerelmes leszel valakibe. Az illető feleannyira se lesz szerelmes beléd, mint te belé, akkor meg attól fogsz szenvedni.

Azért gyereket ne szülj neki, mert hidd el, később nagyon bánni fogod, hogy nem szerelemből vagy együtt vele és nagyon nagy lelki válságot fogsz átélni, amikor majd döntened kell, hogy szétrobbantsd a családodat vagy szeretőd legyen vagy marad gerinces és boldogtalan örökre.

2019. nov. 23. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Amire neked szükséged van, azt barátságnak hívják.

Ha összejönnél vele, azzal gyakorlatilag átvernéd, és ezáltal kihasználnád. Persze, megteheted, de nem lenne túl szép dolog.

Annak viszont semmi akadálya, hogy barátok legyetek. Olyan igazi jóbarátok, akik bármikot számíthatnak egymásra.

2019. nov. 23. 20:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Gyereket semmiképp sem szeretnék.
2019. nov. 23. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem hiba ha erre vágysz

legyél vele ameddig jól esik neked aztán állj tovább!

én is azért vagyok most egy férfival mert tudom,hogy kb 20 évbe fog telni mire találok mást aki ugyanúgy tetszik mint ő. mert ő nem akar kapcsolatot. ettől nem tartom magam rossznak vagy hibásnak. te se tartsd magad annak.

2019. nov. 23. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagy hibának látom. A bajodat csak egy másikra cseréled, hidd el.
2019. nov. 23. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagy hiba. Tudom, nem gondolsz gyerekre, családra, de a válások felé is azért van mert nem a párját akarja, hanem kiszabadulni a rossz családból.

( Ezzel, mellesleg reprodukálja azt)

Ne kapkodj!

2019. nov. 24. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!