Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 16 eves lany osszejonne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 eves lany osszejonne egy 37 eves ferfival?

Figyelt kérdés
En kicsit elitelnem, hisz apja lehetne, de ha a lanynak ki van mar nyilva a szeme, meg a ferfi nem nez rosszul ki? Nem rolam van szo
2021. márc. 6. 21:38
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
88%
Egyik sem 100-as...
2021. márc. 6. 21:41
 2/31 A kérdező kommentje:
S ha csak titkos dologrol, viszonyrol lenne szo?
2021. márc. 6. 21:48
 3/31 anonim ***** válasza:
92%

🙈 Jujj!

Itt nem az az érdekes, hogy a férfi mennyire néz ki jól, hanem, hogy durván visszaél az "erőfölényével".

A saját 15-19 éves tapasztalataimból kiindulva:

- Sosem az emberi lényt látták bennem, hanem a fiatal beetethető csitrit, aki felkínálja a friss feszes puncit nekik.

- A legtöbb el sem gondolkodott a korkülönbségen, nem volt tekintettel rám, ahol pl. a saját fiával játszópajtás még ott sem a kislányt nézte akit óvnia kéne a felnőtt világ mocskától, helyette szívesen bevezetett volna a felnőtt élet sötétebbik sikátorába.

- Nekem ki volt nyílva a csippám, nem gondoltam magam különleges lénynek, és nem is voltam annyira naív, hogy azt gondoljam bennem azért látják a nőt, mert komolyabb vagyok a korosztályomnál. Nem itt egyedül a friss punci voltam, aki most kezd bele a játékba, nem ismeri a játékszabályokat, cserébe ők játék közbe majd elmagyarázzák... de a tanulság az sajnos megmarad a saját felfedezésemnek.

Hogy egy lánykának ebben a korban a mindent jelent, hogy nőként tekintsenek rá, hisz most hagyja el a kislány skatulyát, az természetes folyamat.

Ezzel az idősebb urak is pontosan tisztába vannak és a másik tapasztalatlanságát illetve életkori sajátságát gátlástalanul használják ki. Itt sosem a lányon lesz a hangsúly, hanem a vágyak kiélésén. Szerintem első kapcsolatnak nem ilyennek kéne lennie.

2021. márc. 6. 21:52
 4/31 anonim ***** válasza:
18%
Én azt tudom, hogy 16 éves srácként bármit megadtam volna érte, hogy egy 37 éves nővel szexeljek. Most 10+ évvel később sem bánnám, ha ez történt volna.
2021. márc. 6. 22:09
 5/31 A kérdező kommentje:
Persze, minden srac alma egy tapasztalt no szexert. Es egy idosebb ferfi is lefekudne egy friss pipivel. De a kerdes, hogy titkos viszonykent, szerelmi viszonykent elkepzelheto?
2021. márc. 6. 22:12
 6/31 anonim ***** válasza:
73%

Igen. Ezzel a 37 férfi meg is ütné a jackpotot, hiszen nem kéne felvállalnia a lányt, sokkal kevesebb macera. Nem kell megvívni a szülőkkel, nem kell úgy tennie mintha mélyen érdekelné a lányt. És az esetleges saját gyerekei lenézését sem kell elviselnie a feleségéről nem is beszélve.

Szóval a titkos viszony abszolút win helyzet a férfinek, mert ott aztán semmi korlátja nincs, amit ki tud préselni a lányból azt ki is fogja. Amúgy is az ilyen kapcsolatok így működnek.

5 idős pasi akart engem, de egyik sem barátnőnek, csak titkos dugópajtinak.

2021. márc. 6. 22:20
 7/31 anonim ***** válasza:
83%
Nem
2021. márc. 6. 22:25
 8/31 anonim ***** válasza:
83%
Egy 16 éves kislány még matekházit ír délutánonként... egészséges 37 éves ember a gyereket látja benne, nem pedig a baxópajtit. Undorító az egész, ilyenbe csak egy komplexusos beteg ember megy bele. Nyilván titkos viszonyt akar, vagy a lány édesapja tán jól pitsánrúgja.
2021. márc. 6. 22:29
 9/31 anonim ***** válasza:
25%
8. Milyen kislány? Szerintem te most egy 8 évest képzelsz el, amikor 16 évesről beszélsz. A 16 éves "kislány" testileg már egy kifejlett nő, gondol a szexre, sokszor csinálja is, sok közülük a vírus előtt bulikba járt lerészegedni, férfiakkal alkalmilag kefélni. Olyan 16 évesek vannak, akiknek annyira nőies arcvonásaik vannak, vagy annyira nőiesen öltözködnek, hogy simán 18-20-nak nézi őket az ember.
2021. márc. 6. 22:48
 10/31 anonim ***** válasza:
22%
Semmibaj nincs ezzel. Ha vonzódnak egymáshoz, ne foglalkozzanak a korkülönbséggel.
2021. márc. 6. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!