Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki hűtlen, otthon is élvezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki hűtlen, otthon is élvezi a szexet?

Figyelt kérdés

Kérem ne tippeljenek mások, olyan emberek válaszát várom, akik ilyen helyzetben vannak / voltak.

Kívánod a férjed / feleséged még? Vagy csak kötelesség?

2021. márc. 4. 22:50
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
36%
Mondjuk ha lenne eszed,keresnél magadnak valakit!
2021. márc. 10. 02:26
 52/56 anonim ***** válasza:
66%
Én is mikor félre léptem attól még élveztem a párommal. Szimplán teljesen más volt a kettő, plusz mennyiség is megvolt így.
2021. márc. 11. 02:37
 53/56 A kérdező kommentje:

52. És a párod mit szólt hozzá?

Ok, hogy élvezted amúgy, nem is ezt vonom kétségbe, de az érzelmi szál hogy maradhat meg pl. részedről, ha egyik nőből a párodba...

2021. márc. 11. 10:40
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

#52 vagyok.

Igazából nő vagyok, de ez nem változtat a dolgon

Érdekes, mert mindig exhez mentem vissza. Legtöbbször azért, mert nem tudtam le zárni velük a dolgot és úgy mentem bele az újba.

Volt akinél szimplán annyira megakartam felelni szex közben, hogy képtelen voltam elengedni magam. Ezzel ellentétben a szeretőnél a legkisebb mértékben sem érdekelt, hogy jó e neki, élvezi-e az aktust tudtam csak magamra koncentrálni. Ellentétben mivel a páromhoz kötődtem, éreztem iránta képtelen voltam nem az ő élvezetét a magam elé helyezni. És hiába elégített ki és figyelt oda rám mivel vele voltam elfoglalva nem magammal sokszor az orgazmusom is inkább görcsös, mint felszabadult volt. Persze ez később változott(mikor kiderült)

Nem fogok hazudni nem egyedi eset volt és egyik sem örült, mikor megtudta.

Most hívhat mindenki értéktelen, lelketlen ribinek, de megbántam, hogy így álltam a partnereimhez.

2021. márc. 13. 01:04
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

Igazából némi bosszú is volt a dologban, mert addig nem léptem félre, ameddig a párjaim tisztességesen bántak velem.

Tudom, ha olyan volt miért nem léptem ki a kapcsolatból. Sajnos azért, mert kapcsolatfüggőségem volt és nagyjából mostanra értem el a gyógyult fázist.

(Szintén #52)

2021. márc. 13. 01:09
 56/56 A kérdező kommentje:
Nem ribzlek le. Egyértelmű, hogy vannak nálad gondok. Amiket írtál
2021. márc. 13. 09:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!