Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hűtlen, otthon is élvezi a szexet?
Figyelt kérdés
Kérem ne tippeljenek mások, olyan emberek válaszát várom, akik ilyen helyzetben vannak / voltak.
Kívánod a férjed / feleséged még? Vagy csak kötelesség?
2021. márc. 4. 22:50
41/56 anonim válasza:
Csak azt nem értem, a kérdezőt miért izgatja, zavarja ennyire, mások hogyan élnek.
42/56 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a hozzászólásodat
2021. márc. 9. 18:30
43/56 A kérdező kommentje:
41. Én meg azt nem értem, téged miért izgat, hogy engem mi izgat. Tán nincs jobb dolgod? Sok kérdés van ezen az oldalon, lehet keresni mást :)
2021. márc. 9. 18:31
44/56 anonim válasza:
Csak oldalakon keresztül értetlenkedsz, pedig sokan leírtuk, mi a helyzet.
De hajrá, ne értsd továbbra se!:)
47/56 anonim válasza:
Amúgy te a megcsalt feleség vagy? Azok ilyen kis... idegesek.
48/56 A kérdező kommentje:
az vagyok, bevallom. nem gondolkodtál még el azon hogy az emberek tőled lesznek idegesek? gondolom se barátod, se barátaid, se életed :)
amúgy meg megcsalt feleség. és? hát velem is élvezik, nem? hát ugyanúgy szeretnek :)
2021. márc. 9. 19:15
49/56 anonim válasza:
Nalátod. Tiszta haszon a másik csaj:)
50/56 A kérdező kommentje:
Így van, érzem is. Néha bennem van, néha másban, de szeretjük egymást...jó mélyen.Ilyen egy igazi házasság.
2021. márc. 9. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!