Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hűtlen, otthon is élvezi a szexet?
Figyelt kérdés
Kérem ne tippeljenek mások, olyan emberek válaszát várom, akik ilyen helyzetben vannak / voltak.
Kívánod a férjed / feleséged még? Vagy csak kötelesség?
17# Szerintem tutira túlkompenzál a párod. Nem csodálnám, ha még lenne valakije.Ilyenek mindig gyanúsak...
De ha nincs is, volt probléma a kapcsolatotokban. Félrement, most meg mintha sosem lett volna gond..
2021. márc. 5. 15:33
22/56 anonim válasza:
Sokáig voltam szerető. A "barátom" őszinte volt. Mondta szeret de a nejét is. Azt sem tagadta, hogy szexfüggő. 50+ is naponta otthon. Mondta korábban még többször is pl. ha hazament ebédelni... Nekem külsőre nagyon bejött a férfi és ez az elképesztő extra potenciál amivel rendelkezett, a spontaneitás. A "most". Azt az igazi kemény szexet nyomtuk. Otthon a férjemmel is nagyon jó, az is volt mindig. Vele mindig előre megbeszélt időpontban, hétvégén, sokkal több előjátékkal. Amíg párhuzamosan ment a kettő, mindegyiket nagyon élveztem. Én magam csodálkoztam a legjobban, hogy milyen nagy a szexuális étvágyam. Mikor vége lett - fél éve már - egy darabig még maszturbáltam hét közben. Ezt most már nem csinálom. Visszaállt a szervezetem a hétvégi szexre, lenyugodtak a hormonjaim. Tehát a válaszom, igen a szerető mindenképpen jót tesz a szexuális életnek.
2021. márc. 5. 18:45
23/56 anonim válasza:
22# és egy tízes skálán mondd, mennyire szereted a férjedet, ha mással szexeltél? Sosem fogom megérteni, hogy ilyenek után miért nem a szabad életet választják?...tiszta nyomor komolyan
El ne akard hitetni, hogy tisza szívből szereted.
2021. márc. 5. 18:49
24/56 anonim válasza:
22-es vagyok. 26 éves házasság. Szerettük egymást. Aztán úgy 20+ év után olyan szürke, monoton lett az egész. Még a válás is megfordult a fejemben. Pedig akkor még nem volt senkim. Aztán mint derült égből a villám úgy jött az ex szeretőm az életemben. Most már vége. Újra felfedezem a férjemet. Sokat beszélgetünk, programokat csinálunk. Kicsit mintha újra fiatalok lennénk. Az a másik egy szenvedély volt. Azt hiszem ami most van köztünk a férjemmel erre mondják, hogy szeretet.
2021. márc. 5. 19:08
25/56 anonim válasza:
akkor ez olyan barátok egy fedél alatt? és ez így jó?
2021. márc. 5. 19:13
26/56 anonim válasza:
Lehet én vagyok maradi 22-es, de ez szerintem undorító volt a részedről és még most is az, hogy a szerettednek így a szemébe tudsz hazudni. De ez nyilván gusztus kérdése. Sajnálom de engem úgy neveltek, hogy borzasztó nagy az igazságérzetem.
2021. márc. 6. 11:58
27/56 anonim válasza:
Nem igazán élveztem már akkor sem a szexet párommal mikor szeretőm volt. Utána már annyira se. Sőt, most már hét hónapja nincs is szex közöttünk, pedig már szerető sincs 🤷♂️
2021. márc. 6. 18:53
28/56 anonim válasza:
Szürke és monotom élet.....csábító jövő. Anyagiak miatt maradtál vele?
2021. márc. 7. 13:42
29/56 anonim válasza:
A sikeres házasság titka a jó szerető.
2021. márc. 7. 18:23
30/56 A kérdező kommentje:
29. Ha meg kiderül, akkor a sikeres válásé :D
Érdekes válaszokat kaptam by the way. Számomra ami felfogható, az az elhidegülés, vagy a viszony miatt kapott adrenalinlökettel járó átmeneti felpezsdülés. De aki egy hűtlenség alatt és után is élvezi otthon is, hát sztem nem százas. Nem ítélkezés, csak hát egy komoly kapcsolatba az kéne beleférjen, amiről mindkettő tud és beleegyezett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!