Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hűtlen, otthon is élvezi a szexet?
Kérem ne tippeljenek mások, olyan emberek válaszát várom, akik ilyen helyzetben vannak / voltak.
Kívánod a férjed / feleséged még? Vagy csak kötelesség?
en szereto voltam egy ideig es tudom, hogy a pasi elvezte a nojevel a szexet, volt is gyakran es nem az unalmas fajta.
de hallottam mar mastol, hogy azert csalta meg a nojet, mert nem volt eleg jo a szex.
van ilyen is, olyan is.
Én meg fiatalon csaltam meg akkori párom...amolyan "szerelem első látasra" volt a "szeretővel, 3 hónapig tartott (nagy volt a távolság).
Én akkor még csak hozzáérni se tudtam a páromhoz akivel együtt éltem, se csók se semmi nem volt köztünk mig tartott a viszony.
Nekem taszító, hogy mindkettővel ugyanúgy...
Szerintem is helyzetfüggő. Aki azért csal, mert kevés a szex, vagy szereti a változatosságot, az biztos élvezi otthon is.
De mondjuk ha nem az alacsonyabb libidó miatt kevès a szex, hanem valami más ellentét van, megalázás, folytonos viták, dominanciaharc, nincs tisztelet, szeretet pláne, ott valami màst keres az illető a szeretőben. Elindul egy érzelmi szál, nem hiszem, hogy akkor elkezd szexelni a nejèvel is. Meg most őszintén:ha összejössz egy olyannal, akinek nem kell könyörögni, lelkes irántad, akkor van még kedved a fanyalgó párodhoz?
Szerintem nincs.
köszönöm, érdekesek voltak. Ezek szerint, ahol van érzelem a másik fél iránt, ott otthon nem megy úgy.
De azt is olvastam, hogy jobban ment, de csak míg volt szerető.
Több privát levelet nem kérek, köszönöm :)
Szóval nem lehet általánosítani.
Nekem speciel nem menne két emberrel, az biztos.
Hát nézd, ez egy anonim fórum, ergo őszinte leszek.
Engem megcsalt a férjem, nem bukott le (olyan életszakasz, munka miatt más város, nem mentség, de nem vettem észre, ez van, belátom), tavaly év elején vallotta be magától.
Lényegben a lényeg. Gondolhattam volna, hogy nem stimmel valami, visszagondolva azóta szeretkeztünk, szexeltünk olyanokat, hogy levegőt nem kaptam utána, pedig azt is tudom, hogy volt érzelem (ez a rohadt nehéz és igen, alja, lábtörlő, satöbbi lehetek sokak szemében, hogy mindig vele vagyok ezek után is).
Fellángolás. Így hívta "hivatalosan", elfogadtam, nem kérek kritikát (én 46, ő 48, sok-sok évvel a hátunk mögött).
?egtette e már előtte is? Fogalmam sdincs, én azt gondolom nem, de lehet naív vagyok.
Fogja még a jövőben is? Hát, mivel hülye nem vagyok és a bizalmat is csak úgy hellyel közzel és ésszel (nem szívvel) állítottam magamban helyre, így nagyhjából prognosztizálható talán ennek a vége is.
Imádom, szeretem, a mai napig megőrülök a szagától is, azóta minden más (nem, nem jobb, félreértés ne essék, de engem nem zavar különösebben, hogy visszatéeretünk abba az állapotba, mint a kezdetekkor).
Így igen, azt tudom, mondani, hogy érzelemvezérelten egy rossz szakaszunkban (hangsúlyozom, ez nem kifogás, avagy mentség neki), mikor már majdhogynem azon gondolkodtam elhagyom, jött ő, a szerető. Tudom, hogy nem akadt bele véletlenül a farka, hogy ő kereste meg, ő kezdeményezett mindent, majd döntések hosszú sorozatával belement egy viszonyba, szex ezerrel, nem vagyok hülye. Kábé úgy 2 hónapot tartott a dolog.
Nem gondolom azt sem, hogy kompenzált itthon, jó volt a szex, nem megjátszós, azóta azt is tudom (bár ne tudnám) ki volt a nő, a házinyúlra nem lövünk szabályt sem sikerült betartania az emberemnek sajnos.
Egy éve olyan, mintha újra húszéves lennék, szenvedélyes, gyakori szex (egy éve nincs a másik, azt ne kérdezze senki, hogy van gusztusom hozzá sosem voltam normális), kinyalja a sejhajom is, a gondolataimat is tudja, összebújva nonstop, mint a tinik.
Néha sok is.
Eközben pedig én tudom, hogy elhagyom. Neme direktben vagyok szemét vele, nem használom ki, játszmázomn, csak tudom, hogy nem fog menni, de még nem mondtam el neki. Legyek akkor ez miatt is egy utolsó senki, pont lesza*om ki mit gondol.
Akkor is szeretm, ha más ezt nem hiszi el. Nem akarok senkinek bizonytínai.
Azt gondoltam eleinte nem vagyok őstzinte magammal, de aztán kiderült, most vagyok csak az igazán (persze magammal).
Gonosz, utolsó némber vagyok, pont akkor hagyom majd el, amikor úgy tűnik minden rendben és úgy is van (lesz is). Nem szándékosan, de ismerem magam.
Igazából hiába imádom már a párnát is amire ráfekszik, tudatosan, tudat alatt is dolgozom azon, hogy működjek nélküle és képes is vagyok rá, a magm tempójában.
Ez miatt nem hagytam el (sokak szerint lábtörlő módon)mikor megtudtam, hogy megcsalt, viszonya volt.
Nem érdekel, hogy már őt nem érdekli a másik, hogy kiismerte, átlát rajta és milyen meglepő, point olyan alja, amire figyelmezették a barátai is.
Nem érdekel, hogy felismerte, avagy csak megjátssza, hogy én kellek, én vagyok az igazi.
A kérdésre ennyi sallang után a válasz az, hogy igen, annyira huszonplusz éáv alatt kiismertem márm hogy bizton állíthatom, itt is, ott is élvezte a szexet, még úgy is, hogy érzelem is volt (ide is, oda is). Még csak nem is huszonéves fruska volt, egyidős velem a nő.
Hát ez van. Tanulságnak talán jó lesz. Az internet népének. És nekem is.
tyű, hát ez ..... durva volt.
Őszintén, szerintem pont jól teszed. Ne vedd bántásnak, de én sem hiszek abban, hogy hónapokig máshoz jár, majd hirtelen rájön te vagy az igazi.
Kb. én is így lépnék ki. Hagynám, hogy elhiggye, hogy megbocsájtottam (és értem mit értesz az alatt, hogy szereted még, de bizonyára hánysz már tőle)
szóval várnék és jó nagyot rúgnék bele.
Dehogy őszinte, jót tett az egójának a másik, majd mikor kezdett égni a talpa alatt a talaj tiplizett vissza
You go girl ;)
11. Még annyit, hogy ha valakinek nem elég jó otthon a szex, vagy nem elég, akkor vajon milyen párkapcsolat van odahaza. Mert kb. mint egy második szerető lenne, vagy nem tudom.
Én nem hiszek abban, hogy két emberrel ágyba bújok és tudom szerelemmel szeretni azt, akit csalok. :/ Hogy? Hát nem is tudja, el sem merem mondani.
Meg totál süketelés, az imádom a párom, miközben vele párhuzamosan mást dugok...Kíváncsi lennék ha ezek az emberek felvállalnák otthon, kölcsönös imádatra lelnének-e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!