Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A vőlegényem megcsalt édesanyá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem megcsalt édesanyám párjának a lányával, áll a bál otthon, hogy dolgozzam fel? Mit tegyek? Picit több mint egy éve a vőlegényem

Figyelt kérdés

2021. márc. 2. 12:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Talán csak egyszeri alkalom volt és többet nem fordul elő.. Én is hozzá ment ahhoz aki csalt és nálunk nem egyzseri volt
2021. márc. 2. 13:09
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyél? Hát dobd ki, hogy a lába se érje a földet! Miért kérdés ez?

Ha volt eljegyzési gyűrűd, add zaciba. Az a fájdalomdíj. Én a haverjaimmal meg is veretném, de ez opcionális.

Anyád hapsijának lányának pedig egy pofont kioszthatnál, ez a minimum amit egy ilyen ribi érdemel. Az apjának meg gratulálhatsz, hogy milyen csodás lányt nevelt.

2021. márc. 2. 13:17
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
11-nek jár a keksz. Remélem gyereket is szültél neki egy alommal.
2021. márc. 2. 13:54
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Mit csinálj? Add el a gyűrűt, a pasit dobd ki! Esetleg ordítozhatsz is vele vagy megpofozhatod, ha agresszív kedvedben vagy. Csak a csajnak is jusson, meg a kiosztás, de hogy lássa az apuka micsoda férget nevelt. :D Utóbbiak persze vérmérséklethez igazodóan opcionálisan válaszhatóak.
2021. márc. 2. 14:15
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagyok híve a fizikai erőszaknak, de azért elküldheted üvöltve a pi**ába mind a kettőt.

Dobd ki a palit, tiltsd le mindenhonnan, házasok se vagytok és már kezdi, ebből semmi jó nem lesz a jövőben.

2021. márc. 2. 14:19
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Mekkora féreg mind a kettő, dobd ki az életedből! Erre nincs bocsánat!
2021. márc. 2. 14:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Az zavar, hogy otthon all a bal, vagy hogy megcsalt?
2021. márc. 2. 14:43
 18/22 anonim ***** válasza:
25%
Látom idefújta a szél az előítéletes, 0 humorérzékkel rendelkező nyomit is. A GYK-n ez már szinte alapkövetelmény. :D
2021. márc. 2. 16:06
 19/22 anonim ***** válasza:
36%

Az vicces hogy arra biztatsz valakit, hogy legyen erőszakos?

Ok...

2021. márc. 2. 16:17
 20/22 anonim ***** válasza:
85%
Én ugyan nem biztattam, csak leírtam több opciót. Amúgy azt se tudod, melyik kommentet írtam.
2021. márc. 2. 17:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!