Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jöttetek rá, hogy mással is szexel a párotok?
Hasonló volt nálunk is. Sok együtt töltött év után már azért nem voltunk odalent full kozmetikázva 0/24, de nem is zavarta egyikünket sem a szexnél pl. Most nem a tisztaságra gondolok, hanem a szőrzetre.
Évek óta nem láttam full csupaszon, inkább csak megigazította, rövidebbre vágta mindig.
Egyszercsak feltűnt, hogy tükörsimák a golyói, sehol egy szál szőr.
Elkezdtem figyelni és nem egyszeri esett volt, folyamatos állapot lett. Innen tudtam, később be is igazolódott.
Mikor szóvá tettem, olyan válaszok jöttek, hogy sokkal jobban érzi így magát, vagy hogy ez nekem szól és kacsintott, de a megérzés nem hazudott.
Elől hagyta a nő üzenetét. Kb 3 éve tartott. Itthon meg ment a duma a" fogyni akarok, mert magas a vérnyomásom, az új gyógyszer miatt nem áll fel."
Barátok mind fedezték!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!