Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlen, házas férfiak, szakítás után...?
1. valóban a nejed szeretted, és erre jöttél rá, mikor a szeretődtől elváltál? (anonim oldal, nem kell a kamu, őszinte válaszokat várok és nem-nem megcsalást megbocsájtó asszonyoktól, akik úgy érzik)
nem sorozatosan megcsalók érdekelnek, hanem akik valóban sok év után botlottak meg. Érzésekre vagyok kíváncsi, illetve visszatért-e a vonzalom a feleség felé
2 hogy élted meg a szeretőddel való szakítást. Nem egy-két alkalmas dologra gondolok, hanem hónapokig évekig tartóra. Volt érzelem, kötődtél?
Most megkönnyebbültél, vagy hiányzik? Otthon hogy játszod a jó férjet, ha kényszerdöntés volt . ill. mi volt a döntés oka. Lehet hitelesen játszani
7-es vagyok.
Sok évig próbáltam.
És igenis szerettem még a feleségem...mint feleség.
Nem vártam, egy héten belül elköltöztem az ország másik sarkába...
Nekem is pont ez a szitu mint a #13-nak.
Annyival egésziteném ki, hogy teljesen megváltozott minden, teljesen máshogy látok dolgokat.
Nem akarok elválni,inkább a kényelmesebb megoldást választom. Van szeretőm,de nem szeretem egyiket sem. Kevesen válallják ezt így be, biztos kapok is majd sokmindent, de sokan vannak így.
Ffi
Köszönöm az őszinte válaszokat
De aki azt írja, hogy több érzelem lett a kapcsolatában, inkább él így? Ez így jó? tíz -húsz év múlva ?
7-12-es. hogy szerethetted a feleségedet feleségként, ha szembejött a nagy szerelem? nem kötekedés, őszintén kíváncsi vagyok, mert nekem picit magas.
Ha jól értelmezem, beleszerettél valakibe , akkor nyilván nem a feleésgedet szeretted. De mikor már az nem jött össze, akkor megint a feleségedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!