Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyszeri megcsalást meg lehet bocsájtani, ha megbánta az illető, lelkiismeret-furdalása van, és ő maga mondja el? (különben lehet sose derülne ki)
Az egyszeri megcsalás az valójában többszöri, csak azt már nem fogja bevallani. Lelkiismeretfurdalás? Ugyanmár! 😃
Megbocsáthatod, de sosem lesz monogám. Nem ilyen a természete.
Egyetértek 12-vel.
A megcsalás alapból már iszonyat probléma, aki hosszútávú kapcsolatban csal meg, ha még csak egyszer is az meg nem kérdés, egyből kuka.
És a legszarabb érzés a megcsaltnak, ennél roszabb nem történhet egy kapcsolatban
M ég ha valaki meg is bocsájt, de a tudatában örökre megmarad. Sokan nem szakítanak emiatt és ennek részükről oka van: félnek a pletykától, anyagi okok, gyerekek vannak, stb.
Hogy én magam megbocsájtanék -e - most nem tudom eldönteni, ahhoz kellene a konkrét helyzet.
Ffi.
ha én is hibáztam mert nem törődtem vele, nem adtam elég odafigyelést és ö mondta vagy kérte mégsem tettem akkor mehbocsájtható.
Ha én mindent megtettem amit csak lehet , a maximálisat, és mégis megtette akkor nem. Egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!