Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azok a nők akik szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akik szeretőt tartanak hogy tudnak tükörbe nézni?

Figyelt kérdés
Nem az egyszeri megcsalásról beszélek (bár az se sokkal jobb) mikor a nő gyenge/részeg pillanatban megcsalja a párját, hanem akik tudatosan csinálják akár hosszútávon is.

2021. febr. 13. 21:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy ahogy az ilyen férfiak.
2021. febr. 14. 13:59
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a férfiak, akik szeretőt tartanak.
2021. febr. 14. 16:39
 13/26 anonim ***** válasza:
65%

Amikor a tükörbe nézek csak magamat látom - hisz' azért nézek tükörbe.

A szeretőim képei nem férnének el benne, mert viszonylag kis tükröm van...:)

2021. febr. 14. 16:47
 14/26 anonim ***** válasza:
66%
miert van kihangsúlyozva h no? férfiak sztem többször es aljasabb módon csinaljak az ilyesmit
2021. febr. 14. 21:01
 15/26 anonim ***** válasza:
49%
Sosem csaltam meg a férjemet, de egyszer azt álmodtam h megcsalom, és ez még nem lenne elég, álmomban emlékeztem rá h többször is megcsaltam, szemrebbenés nélkül, sokszor még emlékeim is voltak, gondolom régebbi álmokból, mindegy, bonyolult. Az az érzés amit álmomban éreztem, amit magamról gondoltam... na akkor eldöntöttem h én soha, ha nem megy inkább elhagyom. Egy utolsó szar,házinak, egy büdös kur,vának éreztem magam. Pedig csak egy álom volt. Nem tudom h aki a valóságban képes ezt megtenni, milyen ember lehet?
2021. febr. 14. 21:35
 16/26 anonim ***** válasza:
57%

"Nem tudom h aki a valóságban képes ezt megtenni, milyen ember lehet?"

Olyan mint te, csak más normákkal!

Nem te fújod a passzátszelet...

2021. febr. 14. 21:38
 17/26 anonim ***** válasza:
30%
Egy igazi férfinak a szerető alap.
2021. febr. 14. 22:09
 18/26 anonim ***** válasza:
67%
16,17: uristen gyakorin milyen emberek vannak g@ci XD miert, kinek normalis a megcsalas? ahol nyitott kapcsolat van, de az megint mas teszta, persze az is szegyen. altalaban akik itt jampiznak azoknak meg egy pina se jut, nemhogy tobb
2021. febr. 15. 00:16
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Birom az ilyen kerdeseknel a ferfiakra mutogatast. Azok durvabban uzik ezt, sokkal nagyobb aranyban mint a nok. Na es megis kikkel? A leggyakoribb felallas nos ferfi- ferjezett no. :).
2021. febr. 15. 03:34
 20/26 anonim ***** válasza:
80%
Én tudok tükörbe nézni és végre szépnek látom magam. Egyébként ha a férjem tudott tükörbe nézni, amikor folyamatosan csalt, akkor én miért ne tudnék?
2021. febr. 15. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!