Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik szeretőt tartanak hogy tudnak tükörbe nézni?
Úgy, hogy nincs se gerincük, se erkölcsük, se lelkiismeretük, és emellett gátlástalanok. Úgy elég könnyen!
Felejtsd el azt a mesét, hogy a nők kedvesek, szeretnivalók, meg érzelmesek. Az mind csak megjátszás.
Amikor nem szerelemről szólt csak a szexről, akkor sehogy. Undorodtam magamtól ha tükörbe néztem, ugyanakkor az exem már a béka segge alá vitte az önbecsülésem, így akkor ott ez kellett, hogy újra nőnek érezzem magam. Aztán vége lett a szeretővel, újra akartam kezdeni az exemmel. Később a szerelem vitt megcsalásra.. nos akkor nem volt baj a tükörképemmel. :) A vége szakítás, és egy boldog házasság lett az akkor még szeretővel.
Mielőtt bárki a torkomnak ugrik, nem kell félteni az exem, egy féreg volt, a szeretőkről pedig sose tudott.
Van akinek a szex massal nem olyan komoly, mert nincsenek erzelmek. Van akinek sokkal jobban fájna, ha a parja mondjuk lelkitarsra talal es napokat beszélgetnek, mintha valakivel osszefekszik reszegen.
Ez nem felmentés meg semmi, en nőként nem tudnek megcsalni senkit sem, viszont szerető voltam mar. Szoval a pasiknak is ugyanugy szólhatna a kerdes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!