Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hol imserkedtetek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol imserkedtetek meg a szeretőtökkel?

Figyelt kérdés

Pusztán kíváncsiságból kérdezem és nem azért mert még akarom csalni a párom. Egyszerűen elképzelni se tudom, hogy az embernek család, munka és háztartás mellett mikor és hogy jut rá ideje.

És hány évesek vagytok?

2021. febr. 7. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Majdnem mindegyik szeretőmet munkahelyen ismertem meg.

Kettőt kivéve, az egyik baráti társaság által a másik meg ő neki volt a tesója.

2021. febr. 9. 20:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Elgurult a gyógyszered? Ki fog dolgozni ha a fél országot lecsukják?
2021. febr. 11. 11:00
 13/16 anonim ***** válasza:
27%
Nem kéne megcsalni a párod, miért neked hogy esne ha mondjuk a szeretőd egyszer a párod lesz és téged is megcsal? meg egy nős férfi soha nem szerelmes a szeretőjébe csak ti nők azt hiszitek hogy igen. mert a lábatokat v alakba szét tenni tudjátok de eszetek az nincs.
2021. febr. 11. 11:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem ez a véleményem gondolom te is 25 vagy a párod 50 ez nem szerelem az ő részéről hanem vágy mert fiatal vagy de egyszer te is megöregszel és kidob szóval erről ennyit.És ha vannak pici gyermekei arról ne veszel tudomást? mielött lefekszel vele
2021. febr. 11. 11:07
 15/16 anonim ***** válasza:
#13 Ez aztán a kettős mérce. Mindig csak a nők a hibásak? Tudtommal egy ilyen viszonyhoz minimum két ember kell.
2021. febr. 11. 11:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát figyelj apám is tart, és a viselkedése nem jó felénk amit nem értek miért. Érted anya és lánya kapcsolatban van és szállodákra 25 ft add. És nekem magyarázz minek költök sokat a szerelmemre miközben ő a rossz nem én
2021. febr. 11. 11:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!