Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető nem tudja mit akar?!
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel viszonyunk volt kb 2 éve. Akkor pár hónapig tartott, majd kiderült, hogy egy másik kolleginára is rástartolt. Mindez úgy, hogy én is észrevettem, illetve jelezték mások is. Mivel nekem ez már nem volt pálya, többet nem feküdtem le vele. Nem vesztünk össze, végül is nem párkapcsolatban voltunk, de nekem ez nem fért így bele. Barátok maradtunk kisebb intimitással, szex nélkül. Telt múlt az idő, rám sem nézett “úgy” hónapokig. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egyik nap még megveszett értem, utána már nem mutatott érdeklődést szexuálisan. Aztán pár hónap múlva újra kezdeményezett váratlanul, mire pont kihevertem volna az egészet. És itt jött a csavar, hogy bár az én vonzalmam nem múlt el, egyszerűen képtelen voltam vele lefeküdni, megbízni benne. Előjöttek a régi látott emlékek a kolléganővel, és teljesen lefagytam. Mondtam neki, hogy ez nekem még több idő lesz. Ezek után pár napig intenzívebben keresett, de megint egyik napról a másikra átváltott haver üzemmódba. Egyszerűen nem tudok vele beszélni ezekről, mert rögtön terelni kezd. Mégis mi a fészkes fene van? Többek között ezért sem bízom benne…. Mitől lesz egy pasi ilyen? Hirtelen váltásokkal teli?
Istenem komolyan itt miért ennyire együgyű mindenki?? Szeretők vagytok, mindketten hazug, simlis alakok, mit tárogatod itt a kezed és keresed az igazságot? Ha épp nincs más akivel foglalkozna és kanos, akkor próbálkozik nálad, amúgy meg ugyan ezt tudja csinálni bárki mással is. Mit kell ezen "fészkes fenézni"? Tudja pontosan hogy mit akar! Senkit nem akar komolyan venni és senkibe nem akar sok energiát belefektetni, mint ami egy normális kapcsolathoz kellene, azért vagy te is, meg még 3 másik csaj akinek ilyen alacsony az önbecsülésük a tikos, zsebéből néha előrántogatós SZERETŐJE. Ne gondold magad különlegesnek.
ma 20:32
3/6 anonim válasza:
Osztom 2-es véleményét.
Épp nincs neki akit dughatna,vagy van,csak valami másra vágyik,pl.akit elő tud rántani,pl.rád.
ma 20:38
4/6 anonim válasza:
Mindezt nyilván pont nem csinálnà veled,ha csak kicsit is büszkébb és karakànabb lennél.Viszont làtja, hogy veled bàrmit meg lehet tenni következmények nélkül,így bàrkivel flörtöl,aki vevő erre,az orrod előtt.Te aztán nem teszel szóvà soha semmit szemtől szemben, ellenben csodàlkozva vàrod a sorod a polcon, miközben hallgass a neved.
Nincs min meglepődnöd szerintem...
ma 21:07
5/6 anonim válasza:
1
Egyetértek.
Nyomul, amikor éppen nincs nuni, kábít, hazudik. Ha visszautasítást kap meg úgy tesz mint akinek nem is kellett sose.
Nem vagy fontos számára kicsit se, ezt jelenti.
ma 21:44
6/6 anonim válasza:
Kicsit próbálkozik, hogy bejut-e a bugyidba, aztán ha nem, akkor hanyagol és megy másra. Mikor nincs senki, akkor kevesebb energia újra nàlad kopogtatni, mint egy teljesen új csajjal elkezdeni nulláról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!