Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha a szeretőm velem akar aludni?
Figyelt kérdés
Szoktunk együtt lógni barátilag is de nemtom az együtt alvás az nem fura? Hát kicsit olyan érzés nekem mintha a párom lenne Abba a pillanatba h oþ fekszek abba az ágyba ahol a párja szokott aludni.
Más szeretők is csinálnak ilyet?
2024. jún. 12. 21:13
2/15 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül jelent bármit. Nem szerető, csak sima szexkapcsolat volt, de aludtunk együtt meg lógtunk is azon kívül, ettől még nem voltunk és nem is akartunk egy pár lenni.
3/15 A kérdező kommentje:
Nekem fura nemtom hova tenni. Nekem ez már kicsit nem nagyon fér bele.
Program séta kávé kaja még igen de nekem ami nem fér bele a szerződ
Szeretőzesbe az egyutt alvás meg h főzzek susek neki . Mert nekem ezek már kapcsolatban jellemző dolgok
2024. jún. 12. 21:21
4/15 anonim válasza:
Amíg vele alszol, a párja hol van?
5/15 A kérdező kommentje:
Hát éjszakai muszakos
2024. jún. 12. 21:28
6/15 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt lehetoseg együtt aludni mert nappali műszakban dolgozott a párja, de most munkahelyet váltott és éjszaka is megy dolgozni
2024. jún. 12. 21:29
7/15 anonim válasza:
És nem fél, hogy mondjuk gépsorhiba, leállás, rosszullét miatt váratlanul hazamegy a párja?
8/15 A kérdező kommentje:
7 és nem sok esély van rá h pont akkor jöjjön haza. Egyébként van lokátor is
2024. jún. 12. 21:45
9/15 anonim válasza:
Szerintem sakkozni akar majd, utána nyomni egy römi partit.
10/15 anonim válasza:
Jo lenne neki minden de elköteleződni hű lenni az màr nem fekszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!