Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerető nem tudja mit akar?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető nem tudja mit akar?!

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel viszonyunk volt kb 2 éve. Akkor pár hónapig tartott, majd kiderült, hogy egy másik kolleginára is rástartolt. Mindez úgy, hogy én is észrevettem, illetve jelezték mások is. Mivel nekem ez már nem volt pálya, többet nem feküdtem le vele. Nem vesztünk össze, végül is nem párkapcsolatban voltunk, de nekem ez nem fért így bele. Barátok maradtunk kisebb intimitással, szex nélkül. Telt múlt az idő, rám sem nézett “úgy” hónapokig. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egyik nap még megveszett értem, utána már nem mutatott érdeklődést szexuálisan. Aztán pár hónap múlva újra kezdeményezett váratlanul, mire pont kihevertem volna az egészet. És itt jött a csavar, hogy bár az én vonzalmam nem múlt el, egyszerűen képtelen voltam vele lefeküdni, megbízni benne. Előjöttek a régi látott emlékek a kolléganővel, és teljesen lefagytam. Mondtam neki, hogy ez nekem még több idő lesz. Ezek után pár napig intenzívebben keresett, de megint egyik napról a másikra átváltott haver üzemmódba. Egyszerűen nem tudok vele beszélni ezekről, mert rögtön terelni kezd. Mégis mi a fészkes fene van? Többek között ezért sem bízom benne…. Mitől lesz egy pasi ilyen? Hirtelen váltásokkal teli?

nov. 23. 20:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10, ez egy kissé gorombára és arrogánsra sikerült, miért is?! Ez egy segítő és nem bántalmazó fórum… ! Ráadásul úgy gyártasz prekoncepciokat, hogy nem is ismersz. Ráadasul hülyeségeket.!
nov. 24. 09:23
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

Miért, nem rajta pörögsz egész hétvégén? Hétköznap a melóban nem elég, ha épp nincs a közeledben, akkor is szín agyalsz, hogy jujj vajon mit akarhat...?!

Semmilyen válasz nem tetszik, mert te nem azt akartad hallani, hogy semmi se néz. Fülig bele vagy zúgva, és ezt ő is látja. Ki is fogja párszor használni. De nem fog belédszeretni.

Viszont a háborgás arról árulkodik, hogy neked ez pont elég is, hogy te lehess az első munkahelyi maca, a felesége mellett. Ebben az esetben sok sikert! Mehet a macaharc a cég aranyfarkáért, marad el a konkurenciát! A pasi nem fogja őket leépíteni soha, csak a sorrendet váltogatja.

nov. 24. 09:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Az, hogy leül melléd az ebédlőben, meg te vagy az,akire A-tól Zs-ig rà tud delegàlni bàrmilyen feladatot, csak mert qrvàra lusta és önző, meg hogy tudod,neki milyen sz...r volt az élete, mielőtt céges kicsit kapott a popsija alà,az mind csak egy dolog.Mindettől függetlenül keresztül néz rajtad, hiszen amint jön egy fiatalabb,naivabb, annak fényében fog fürödni.Ez nem jelent semmit.Ugyanahhoz a nőhöz megy haza a szép hàzba,a milliók közè.

Mielőtt pedig azt hinnéd, bàntani akarlak,elàrulom, nem ez a cèl, mindössze csak tudom,miről beszélek... Saját bőrömön tapasztalom.Viszont én fél merem vàllalni,ha valami nem tetszik,sőt,el is mondom az illető szemébe: Figyelj, nem vagyok kapcarongy!

Sajàt érdekedben tanàcsolom,légy màr ennél büszkébb!!!...

nov. 24. 11:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Húh, de ismerős ez a történet!

Kérdező, ne is agyalj azon hogy miért csinál ezt vagy azt a pasi. Mert nem érdemli meg a figyelmedet.

Nem elég hogy csalja a feleségét, még pluszban a szemed láttára egy másik kolléganővel is összekeveredett. Az ilyen jellemtelen emberek egyszerűen képtelenek megbecsülni ha szeretik őket. Már a feleségét sem tudta megbecsülni, azt sem hogy te voltál neki, kellett még egyre több és több inger (nők).

Az ilyen típusú férfinak kell az állandó rajongótábor, kell hogy mindig több vasat tartson a tűzben, mert nem érzi magát kellően magabiztosnak ha "csak" egy nő van mellette. Kell az állandó egópolírozás neki, amihez szüksége van a folyamatos "vadászatra". És ha sikeres volt a "vadászat" megtörtént a "becserkészés" megadta magát a "vad", tehát lesz szex, akkor az is csak ideig óráig csillapítja az éhségét (mint a vámpíroknak).

Így mindig kell egy újabb "vad" akit meg kell hódítani, be kell cserkészni, olyan aki még nem ismeri, még a rajongási fázisban van, így lehet az illetőt h_lyíteni, szédíteni, aztán ágyba vinni.

De egy idő után amikor komolyabbra fordulna egy egy nővel a "kapcsolat" akkor sosem lép tovább, mert addigra vagy megunja hogy az adott nő kiismerte (már nem rajong érte mindenek felett), vagy nem akar felelősséget vállalni egy komolyabb elköteleződés mellett ahol ugye előbb el kellene válni.

Így mindig lesz újabb "virág", és lehet virágról virágra szállni, beporozni, miközben az új nők polírozzák az egóját (amíg ki nem ismerik).

Ezzel csak az a baj hogy az ilyen típusú emberek (férfiak vagy akár nők is) teljesen tönkre teszik azokat akik esetleg tényleg megszerették őket, mindegy hogy szeretőről, házastársról vagy egyébről van szó. Nem érdekli őket hogy mekkora lelki rombolást hajtanak végre a másik emberben, hogy mennyi fájdalmat képesek okozni. Főleg ha éveket, évtizedeket vesznek el a másik életéből aki szerette őket és kitartott mellettük.

Nem érdemes azon gondolkodni hogy mit miért csinál az ilyen ember.

Mert annyit sem érdemel hogy ezen filozofálj!

Egy jó tanács a végére: soha ne kezd senkivel semmilyen kapcsolatot a munkahelyeden! A te példád is mutatja hogy milyen érzés végignézni ha a kolléganővel is azt csinálja amit veled (plusz ott van még a feleség is).....

És nem kell csodálkozni ha a végén elveszíted a munkahelyedet (te magad mondasz fel a lelki terhek miatt).

A pasas annyit sem ér hogy rá gondolj. Barátságra, lelki szemetesnek és egyéb haverkodásra se akarjon téged használni.

Amúgy ezek a típusú emberek a "terelés", hitegetés, reménykeltés, talonban tartás nagymesterei. Erre vannak "szakosodva".

nov. 24. 12:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Az illetővel nem lehet normálisan erről beszélni! Azonnal témát vált, ha kettőnkről van szó, de volt, hogy támadó lett gyakorlatilag. ( szóban természetesen.) ha írásban jelzem az érzéseimet, akár szimbolikusan, nem válaszol. Ez is piszkosul szarul esett. De egyáltalán nem arról van szó, hogy nem mondtam meg neki. És igen, nem vagyok átjáróház! Nekem ez így nem opció, ezért nem is feküdtem most le vele, mert képtelen voltam rá még reagálni is. Egy pár napig lightosan próbálkozott, aztán hirtelen haver üzemmódba átment.
nov. 24. 12:10
 16/16 A kérdező kommentje:
14, köszönöm!!!! Az életben nem voltam még ilyen helyzetben és nem is szeretnék soha többet! A munkahelyen levő viszony sem volt tervezett. Mert ez most extra szívás. És egyre dühösebb vagyok magamra és rá is! Minden úgy van, ahogy leírtad :(
nov. 24. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!