Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ti honnan veszitek, hogy nem csal majd meg a pasitok?
Néztem ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=rRRPOp_s-ZI
Ezen elgondolkodtam, hogy ha ezeket az ismert, gazdag, sikeres nőket is megcsalják, terhesen ráadásul, akkor TE, átlagnő, honnan veszed, hogy téged nem? Mi a pasik titka?
Kit érdekel? Nem kopik.
Aggódjon ő, hogy én mikor csalom meg és kivel! 😂
Soha egyik párom sem csalt meg és én sem csaltam meg soha senkit. Mindig a jellem alapján választottam párt. Ezt körülményesebb kiismerni, nem olyan nyílvánvaló mint mondjuk a külső, de mindig jól döntöttem.
Az egyik exem konkrétan beleszeretett valaki másba, de még magának sem merte bevallani, és sosem csalt meg. Ha én nem szembesítem a szerelmével és öntök tisuta vizet a pohárba, még mindig mellettem szenvedne. (a kapcsolatunk alapvetően vitamentes, nyugodt és kiegyensúlyozott volt, semmi nem szólt ellenünk, így nem is gondolta, hogy más be tud férkőzni a szívébe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!