Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő hölgyek és urak, ha veletek ellentétben a társatok nem kívánja a szexet, szó szerint értve kézbe veszitek az ügyet?
ha valahol el kezdödik az hogy az egyik fél azt mondja hogy nincs szex ott nagy gàz van ... tehàt 90% hogy off a kapcsinak .. de 2 emberen mulik minden .. ezt tudni kell kezelni de ilyenkor a kapcsolat a végét jàrja
ez van ...
22F
#4:
Ez pont ma történt velem a könyvtárban, el se hinnéd:
- Szia, Szabó Anita vagyok, téged hogy hívnak?
- Szia, a nevem Rühellem A Nőket. Te is ide jársz ebbe a könyvt...
- Jaj, bocsi, nagyon csúnya előítéletes neved van, nem szeretnélek megismerni.
- De én csak...
- Ne haragudj, szia!
No, tedd túl magad rajta, és próbálj meg a kérdésre koncentrálni a meddő szőrszálhasogatásod helyett.
Nem, mert ha a szexet kívánom akkor a szexet kívánom, sokra nem mennék az önkielégítéssel, általában nincs is olyankor kedvem hozzá, hiába vagyok beindulva. De nem zavarna, ha a barátom megoldaná magának ha nekem éppen nem lenne hozzá kedvem.
Bírom különben, hogy gyakorlatilag minden egyes kérdésednél kapsz a nevedre beszólást. :)
#5: Nem értek veled egyet. Nem biztos, hogy mindig kívánja mindkét fél a szexet. Mindenkinek vannak rossz napjai, de elég ha csak nagyon fáradt a nő vagy a férfi, máris ugrott az esti szeretkezés.
#7: Ja! Ezt minden kérdésnél végig kell zongorázni. Mindig akad új husi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!