Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szeretőmbe. Mit tegyek?
Kezdem az elején. 4 éve vagyunk együtt a párommal, ebből már tőbb mint 1 éve együtt élünk. Nem volt zökkenőmentes a kapcsolatunk első 2 éve, rengetegszer azon kaptam, hogy más nőknek irkál, idősebbnek, fiatalabbnak, kövérebbnek, vékonyabbnak mikorhogy. A rózsaszinfelhőtöl nem láttam, és megbocsájtottam neki, de nem felejtettem. Ez a tüske mindig is bennem maradt.Már fél éve nem érzem azt, hogy igazán szeretném, persze szeretem...de a sok nőzéssel kiölt belőlem mindent. Viszont fordult a kocka mert most ő az az utobbi 1 évben, aki mindent IS megtenne értem. A tenyerén hordoz, jelenleg, de nem bízom benne.
Mostpedig, jön a csavar. Belépett az életembe egy srác, akit 6 évvel ezelőtt ismertem meg. Csak 200 km volt köztünk. Honapokig beszélgettünk, gyerekek voltunk a talit nem tudtuk összehozni, aztán eltávolodtunk egymástól, valamelyünk minden platformrol törölte a másikat és kb "megfeledkeztünk" egymásról, egy hónappal ezelőttig. Bejelölt, újra elkezdtünk beszélgetni, (tudja, hogy van párom és azt is, hogy nem működik már egy ideje) és mivel én már máshol lakok mint azelőtt kiderült, hogy 10 percre lakunk egymástól..aztán egy hét múlva úgy alakúlt, hogy a párom egy teljes hétvégés buliba ment a haverjaival de mivel nekem vizsgaidőszak volt én nemtudtam velükmenni...felbontottam egy üveg piát, aztán miközben a sráccal egyre jobban elbeszélgettünk gondoltam egyet és áthívtam magamhoz (sosem csináltam ilyet, sosem csaltam meg egy páromat sem).. együtt töltöttük az egész éjszakát. Azthittem nem lesz folytatás, de amint haza ért már írt is. Azóta már 3 éjszakát töltöttünk együtt, egyre nehezebben tudok hazudni a páromnak, egyre rosszabbul érzem magam.
Nemtudom mit tegyek. A srác aztmondta neki több idő kell, ahozz hogy belemenjen egy kapcsolatba, és aztsem tudná nekem megígérni, hogy szexkapcsolaton kívűl ebből más lehet-e. Azt mondta, hogy ő maga sem tudja mit akar tőlem, de jó velem a szex, szeret velem lenni. Én jelenleg azt érzem totál beleestem. Szeretek vele lenni, de borzalmas makacs természet, nemtudom eltudnám-e viselni. A szex isteni vele, ő az első férfi aki eltudott juttatni a csúcsra, méghozzá úgy , hogy egyszerre élveztünk el. Allandóan ő jár a fejemben. Megőrülök.
Nemtudon mit tegyek. Ez a biztosat a bizonytalanért hekyzet kinyír. Nemtudom megtenni, hogy csakúgy otthagyom a páromat mert a szüleim 210 km-re laknak, van pénzem de nemtudnék egyedül fizetni egy albérletet.
De ezt sem csinálhatom.
A párom jó anyagi és családi háttérrel rendelekzik, diplomás,viszont ennek ellenére elég buta, nemtudok rá férfiként nézni a másik srác viszont elég lazán veszi az életet,nem diplomás, de dolgozik.. viszont nagyon intelligens és rá tudok úgy nézni, mint egy férfire.
Mit tegyek?
Lépjek le?
Vagy húzzam amíg tudom?
Kérlek ne rbancozzatok és normális válaszokat várok.
L/24
Párom:28
Másik pasi:26
Ne csinálj semmit, csak élvezd, csak le ne bukj.
Nem kell minden szerelemnek viszonzottnak lennie.
40/N
Nehéz a helyzeted,de ezt részben Te okoztad magadnak.
És az igaz, hogy sem döglött lovon,sem hintalovon nem jutunk sehová.
A helyedben mindkettővel szakítanék.
A párommal azért, mert ha mást szeretek,akkor egy percig sem tudnék tovább vele élni,főleg úgy, hogy ő a tenyerén hordoz.Nem viselném el.
A szeretőmmel pedig azért,mert eleve tudod,mire kellesz neki.Akármilyen jó is a szex,de csak töltő- urítő állomás maradsz neki.
Egy idei tartó magány ilyenkor hasznos tud lenni...
Fel vannak pörögve a hormonok, elboritja az agyad, friss a dolog.
Ez le fog csengeni ha a srácra koncentrálsz és rájössz, hogy erzelmileg valojában nem táplál.
Most nem vagy "józan", ilyenkor nem szabad döntéseket hozni. Ez majd elmulik.
Szetintem nem akar tőled semmit a srác, csak szexet míg meg nem un. Utána 180 at fog fordulni..
A párodtol természetes hogy elhidegulsz ilyenkor, de vissza fogsz hozzá találni..
Szerintem csak tologatod magad előtt a szart.
Mi a reàlis oka annak, hogy pàroddal vagy?
Szídod a jelenlegi párod, de írod, hogy elhagyni a biztost a bizonytalanért, jajj mekkora kockázat. Mi ebben a kockázat? Inkább maradsz valakivel, akit tisztelni se tudsz? Minek?? Miért? Komolyan kérdem és ezt magadtól is kérdezd meg. Mi a fészkes fenének maradsz?!
Keress egy albit, ahol lakótársakkal lehetsz, úgy fogsz olyat találni, ami a te pénztárcádnak is megfelel. Aztán majd a másikkal meglátjátok hogy alakul. De szakíts már könyörgöm, mert ez egy szánalom ami itt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!