Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után hogyan lehet újra kezdeni a kapcsolatot?
Nekem a házasságom előtt volt egy több éves kapcsolatom. Az akkori barátnőm megcsalt. Én nagyon szerettem és megbocsájtottam neki. Ha mindketten akarjátok és úgy gondoljátok hogy megéri akkor lehet folytatni a kapcsolatot de ezt meg kell beszélni. Számomra nem maga az aktus volt a legfájdalmasabb hanem az hogy abban az időszakban nem akart velem lenni és mással ágyba bújt. A hazudozásai is kiderültek de még ezen is át tudtunk volna lépni. Ha éreztem volna, hogy szüksége van rám, fontos vagyok neki és onnantól kezdve őszinte velem akkor lehetett volna hosszabb ideig folytatni ha nem történik ismét hasonló eset. Mi azon csúsztunk el, hogy a barátnőm pár napig mindent megigért, hajlamos volt a dolgok megbeszélésére de röviddel ezután már ismét kevésbé voltam fontos neki. Körülbelül fél év után véglegesen szakítottam mert már nem láttam értelmét a kapcsolatnak.
Szóval lehetséges a folytatás de ehhez két ember kell, érezni kell hogy van értelme, mindketten akarják és változtatnak a kapcsolaton, hogy fontosabb legyen a jelen és a jövő mint a mult sérelme.
Simán lehet, hogy igazat mond. Az én házasságom nincs rendben, szex már évek óta nincs. Lefeküdtem mással, max. arra volt jó, hogy megtanuljam, mennyire semmit nem ér az érzelmek nélküli szex valakivel, akihez nem köt semmi.
Utána lefeküdtem mással, aki szimpatikusabb volt, de őt se szerettem, vele is csak azt éltem meg, hogy közelébe sincs az egész annak, amit a párommal éltünk meg az ágyban. De én nő vagyok, nekem hiányzik a bensőségesség a szexben. Ha a házasságom rendben lenne, akkor ezek nekem jó leckék lettek volna arra, hogy ne sajnáljam, hogy fiatalabb koromban nem ugráltam farokról farokra, mert nem vesztettem semmit.
De az én házasságom nem emiatt ment tönkre és sajnos az a tény nem javít rajta, hogy rájöttem, a szex vele volt a legjobb és mással meg se közelíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!