Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után hogyan lehet újra kezdeni a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Mikor kiderült ez az egész kiborultam. Aztán lenyugodtam eldöntöttem hogy mit szeretnék és szeretnék még egy esélyt adni a kapcsolatunknak.Megélem a fájdalmakat az érzéseim, de próbálok nyitni a férjem felé,őszintén beszélgettünk .Elmondtam neki mit érzek,és ő is.nem tudom mi lenne a jó kérjem hogy költözzön el? És újra hóditson meg? Vagy inkább próbáljak felé közeledni? Mit javasolták? Úgy érzem túl tudnék rajta idővel lépni és a jelenre koncentrálni nagyon szeretem és adni szeretnék magunknak egy esélyt, főleg hogy egyéjszakás volt neki és nem viszony azon nem tudnék túl lépni, közel 30 évet nem szeretnék eldobni. A gyerekek már nagyok.2021. febr. 4. 18:38
1/13 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy mi történt, egy alkalmon túl lehet lépni, hónapokig tartó hazudozáson már sokkal nehezebb. Ezt neked kell érezni hogy tudsz-e újra bízni benne.
2/13 anonim válasza:
ha egyszer akkor többször is
28F
3/13 anonim válasza:
Szerintem sehogy. A tüske ott marad benned, és a bizalom sem áll teljesen helyre.
4/13 anonim válasza:
Hiába érzed úgy hogy túl tudsz lépni rajta, nem így lesz. Mindig eszedbe fog jutni és a fejéhez fogod vágni, ezzel pedig csak méginkább el fogtok távolodni és szép lassan meghal az egész. Tapasztalat!
30N
5/13 anonim válasza:
Már meghalt #4-es... Ki tudja mikor. De, aki ezt megteszi a párjával, az már rég nincs a kapcsolatban.
7/13 anonim válasza:
Miért gondolja azt bárki is, hogy 30 évig vagy még tovább birtokolhatja egy ember minden vágyát és érzéseit???
9/13 anonim válasza:
30 év után biztos nem rinyálnék egy egyéjszakás kaland miatt.
10/13 anonim válasza:
Ennyi idő után felesleges ezen kiakadni. Kedves egészségére. Egy ember sem tud évtizedekig hűséges maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!