Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségek hogyan tudtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek hogyan tudtátok megbocsájtani, mikor kiderült, hogy a férjetek hónapok/évek óta megcsal? Mit tettetek?

Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 16:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

2013 őszén kiderült, hogy nője van több hónapja, akkor volt a gyerekünk majdnem 3 éves. Én a földön ültem és sírtam, hogy hogy tehette ezt velem, ő meg magyarázkodott, hogy hát én elhanyagoltam. 2 napig agonizáltam aztán rájöttem, hogy a szerelem egy olyan fontos dolog, hogy nem állok elébe úgyhogy nagyon kedvesen és szerényen mondtam neki, hogy hát ez úgy lenne oké ha akkor elmenne és úgy lenne a másik nővel, hogy nem otthon lakik, de amíg talál bérleményt addig nyugodtan a kényelmes kanapén feküdjön a nappaliban.

A karácsonyt még velünk töltötte de utána talált megfelelő helyet, kitettük a lakást eladásra. Februárban elmentem a családomhoz vidékre pár napra,kérte, hogy addig hadd menjen haza a macskára vigyázni. Pont akkor adtak ajánlatot a lakásra így nagy sírva-ríva elfogadta, mert éppen a kedvenc kanapéján ült abban a lakásban amit a saját szánk íze szerint újíttattunk fel. Egy nappal később elkezdett sírva hívogatni, hogy csináljuk vissza, neki mi kellünk, a kisfia és hogy én is, engem szeret. Menjünk el párterápiára.

Mondtam neki, hogy mindenkinek van egy esélye, ha elbsz valamit úgyhogy természetesen rendben van. Jártunk párterápiára, hazacuccolt, minden rendben volt de másfél év után ismét oltári nagy paraszt lett, csak hazajött és nyomogatta a telefonját, tv-zett, semmit nem akart csinálni ráadásul én voltam mindenért a hülye, stb. Én fél évig bírtam és utána megbeszéltem vele, végre menjen el Vietnámba a húgával mert egyikőjük sem volt még, 10 napra. Addig összepakoltam a dolgainkat és átköltöztem egy bérelt lakásba, az üres ház várta, legalábbis a gyermek én cuccaim nem voltak már ott.

Kb. egy hónappal később derült ki, hogy már 10 hónapja van valakije, akit szeretne odaköltöztetni és már bemutatta a gyerekünknek....

2021. febr. 1. 08:53
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

31 vagyok...

Szóval egyszer könnyen megbocsátottam de azt gondolom, hogy ezt többször is meg tudják csinálni utána, a másodikat már sajnos nem tudtam. Azóta felesége van és ikreiket várják, megnyugodtam, már csak a gyerek miatt tartjuk a családi kapcsolatokat a nagyszülőkkel is, az új párjával is, nekem ez a jó, ő a fontos.

Nekem lett egy párom és vele is vannak dolgok de megbízom benne, sosem csinálna ilyet.

2021. febr. 1. 09:09
 33/35 anonim ***** válasza:
13%

Én megbocsátottam, tudván h megint meg fog csalni, és tényleg megcsalt. Azóta is... már lassan 5 éve.

Azt mondják, én ilyen típus vagyok, szeretem ha megaláznak, azért vagyok még mindig vele. Lehet benne valami.

2021. febr. 1. 18:03
 34/35 anonim ***** válasza:
50%
Ő mit mond? Szeretné ha megbocsátanád?
2021. febr. 2. 02:13
 35/35 anonim ***** válasza:
13%
Én vagyok talán a kivétel,megbocsájtottam,és nem mondom hogy könnyű volt,főleg az elején,de mostanra ismét kialakult a bizalom.Hozzáteszem,egyszeri eset volt,és érzem hogy megbánta,és azt is hogy szeret.
2021. febr. 4. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!