Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt megbocsájtanátok a feleségeteknek, hogy nagyon csúnyán átvert?
Ő nem nagyon akart gyereket, én igen, de aztán 1 éve "beleegyezett". Abbahagyta a fog.gátló szedését. Nagyon örültem neki, már régóta szerettem volna gyereket, teljesen beleéltem magam a dologba, teljesen olyan voltam mint egy nő: babaruhákat, babakocsit nézegettem a neten, oktató videókat néztem hogy kell pelenkázni, fürdetni stb.
1 évig próbálkoztunk, de mindhiába. Már azt hittem velem van a baj, hogy miattam nem jön össze, ki akartam vizsgáltatni magam, amikoris a feleségem közölte, hogy miatta nem jön össze a gyerek, mert spirál van neki feltéve, mert ő mégse akart gyereket. Engem nagyon összetört a dolog, fáj, hogy nem akar gyereket, de az jobban fáj, hogy azt mondta igen, de közbe nem.
Ti ezt megbocsátanátok? Én nem tudok semmit, össze vagyok zavarodva, még mindig szeretem őt.
Soha nem szabad összejönni olyannal, akivel merőben más az elképzelésetek a gyerekvállalást illetően. Sose szabad magad abba ringatni, hogy majd a másik megváltozik a kedvedért.
Bocsánat, hogy ezt írom, de megérdemlitek egymást, két éretlen gyerek.
Jobban tennétek, ha elválnátok és külön folytatnátok.
Nem. Az a baj a gyerek tèmával, hogy nincs kompromisszum. Vagy lesz, vagy nem lesz. Ellenkező elkèpzelès esetèben, ami nálatok is van, vagy az egyikőtök vagy a másikótok "jár jól", a másik max megalkuszik. Ez még így baromira nem egèszsèges egy ilyen komoly tèma esetèben mint a gyermekvállalás.
Ha ennyire nem tudtok kiegyezni, akkor el kell engednetek egymást. De nem èrtem, házasságkötès előtt nem beszèltetek erről? Mièrt vetted el, ha tudtad, hogy nem akar, te meg igen?
A hazugság miatt nem bocsátanék meg neki, mert onnantól nem lenne bizodalmam felé.
Igazából vagy elfogadod, hogy ő nem akar gyereket és nem lesz, vagy bármennyire is szereted, de elváltok, hogy olyan párt keress, aki akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!