Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt megbocsájtanátok a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt megbocsájtanátok a feleségeteknek, hogy nagyon csúnyán átvert?

Figyelt kérdés

Ő nem nagyon akart gyereket, én igen, de aztán 1 éve "beleegyezett". Abbahagyta a fog.gátló szedését. Nagyon örültem neki, már régóta szerettem volna gyereket, teljesen beleéltem magam a dologba, teljesen olyan voltam mint egy nő: babaruhákat, babakocsit nézegettem a neten, oktató videókat néztem hogy kell pelenkázni, fürdetni stb.

1 évig próbálkoztunk, de mindhiába. Már azt hittem velem van a baj, hogy miattam nem jön össze, ki akartam vizsgáltatni magam, amikoris a feleségem közölte, hogy miatta nem jön össze a gyerek, mert spirál van neki feltéve, mert ő mégse akart gyereket. Engem nagyon összetört a dolog, fáj, hogy nem akar gyereket, de az jobban fáj, hogy azt mondta igen, de közbe nem.

Ti ezt megbocsátanátok? Én nem tudok semmit, össze vagyok zavarodva, még mindig szeretem őt.

2020. jún. 6. 20:26
A kérdező szavazást indított:
Megbocsátanék.
Nem bocsátanék meg, elhagynám.
79 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

Soha nem szabad összejönni olyannal, akivel merőben más az elképzelésetek a gyerekvállalást illetően. Sose szabad magad abba ringatni, hogy majd a másik megváltozik a kedvedért.

Bocsánat, hogy ezt írom, de megérdemlitek egymást, két éretlen gyerek.

Jobban tennétek, ha elválnátok és külön folytatnátok.

2020. jún. 6. 20:32
 2/20 anonim ***** válasza:
99%

Nem. Az a baj a gyerek tèmával, hogy nincs kompromisszum. Vagy lesz, vagy nem lesz. Ellenkező elkèpzelès esetèben, ami nálatok is van, vagy az egyikőtök vagy a másikótok "jár jól", a másik max megalkuszik. Ez még így baromira nem egèszsèges egy ilyen komoly tèma esetèben mint a gyermekvállalás.

Ha ennyire nem tudtok kiegyezni, akkor el kell engednetek egymást. De nem èrtem, házasságkötès előtt nem beszèltetek erről? Mièrt vetted el, ha tudtad, hogy nem akar, te meg igen?

2020. jún. 6. 20:36
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez elég súlyos egy ilyen dolgban hazudni. Egyáltalán nem akar vagy csak még nem akar? Ha ő díja nem szeretne gyereket akkor végig kell gondolni, hogy ki a fontosabb a feleséged vagy egy gyerek. Szereted-e őt annyira, hogy lemondj miatta a gyerekről? Megér neked ennyit ez a házasság? Szerintem ezeket a kérdéseket kell mérlegelni és megbeszélni. Hosszú távon nem lesztek boldogok, ha mások az életcélok. Hány évesek vagytok?
2020. jún. 6. 20:36
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Tudom, hogy ez már mondhatni "késő", meg utólag már mindegy, de őszintén eleve össze se kellett volna házasodnotok, ha ilyen kardinális kérdésben nem vagytok egy hullámhosszon. Csak az idődet húzza, te már rég készen állnál az apaságra, de ő meg még ennyire se képes, hogy elengedjen és megadja a lehetőséget neked, hogy találj valakit, akivel családot alapíthatsz. Színtisztán csak önző, és szerintem ebben önzőnek lenni a leggonoszabb, leggerinctelenebb dolog, amit valaki elkövethet a párja, egy állítólag szeretett ember ellen. Ebben nincs kompromisszum, nincs köztes megoldás. Nem erőltetheted rá te sem a gyereket, ha nem akarja, és alapvetően nem is lenne gond azzal, hogy ő nem szeretne gyereket, de neki se lenne szabad tőled elvennie ezt a lehetőséget, főleg hogy te meg ennyire szeretnéd. Még ha neked mindegy lenne, azt mondom, oké, de így? Én nem tudnék így élni, hogy tudom, a szemembe azt hazudja mennyire szeret, de közben képes ezt elvenni tőlem. De ez én vagyok, nyilván ne ismered a saját érzéseid és lehetőségeid, az tuti, hogy én eleve össze se jöttem volna olyan valakivel, akivel ebben a kérdésben nem értünk egyet (nagyjából az első randin megbeszéltük ezt a témát a férjemmel, mert mindketten úgy gondoltuk, hogy tartós kapcsolatba semmi értelme belebonyolódni, hogy utána csak nehezebb legyen a döntés és a szakítás).
2020. jún. 6. 20:41
 5/20 anonim ***** válasza:
98%

A hazugság miatt nem bocsátanék meg neki, mert onnantól nem lenne bizodalmam felé.

Igazából vagy elfogadod, hogy ő nem akar gyereket és nem lesz, vagy bármennyire is szereted, de elváltok, hogy olyan párt keress, aki akar.

2020. jún. 6. 20:45
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sosem jó dolog valakit "rákényszeríteni" se a gyerekvállalásra, se a házasságra. Nyilván ez csúnya húzás volt, mert magadat okoltad, de én őt is megtudom érteni. Egyébként aranyos a hozzáállásod, sok férfi tanulhatna tőled. Ha nincs az 5 éves terveiben a gyerek, akkor lehet érdemes lenne továbbállnod. De az is lehet, hogy mindennél jobban imádná a gyerekét, de egyelőre még fél. Hány évesek vagytok?
2020. jún. 6. 21:12
 7/20 A kérdező kommentje:
Elnézest, ez lemaradt: egyenlőre nem akar. Fiatalok vagyunk (23-24 évesek vagyunk), ő 30-35 éves korában akar szülni, de én már most akarnék egy kis picurt.
2020. jún. 6. 21:17
 8/20 Savlekotő ***** válasza:
62%
Miért nem lehet elfogadni hogy nem akar még,csinálj másnak,eleve a kapcsolatot ahol hazudni kell,meg spirált berakatni mert a másik erőszakos,már megette a rosseb.
2020. jún. 6. 21:28
 9/20 anonim ***** válasza:
83%
Mèg tènyleg fiatalok vagytok, mi el ennyire sietni meg ráerőltetni?
2020. jún. 6. 21:29
 10/20 anonim ***** válasza:
87%
Így már azért más a helyzet. Még jó, hogy 23 évesen nem akar gyereket. Persze az átverés csúnya dolog volt, de azért részben te kényszerítetted ebbe a helyzetbe. Te miért nem tudsz várni 5-6 évet? Mi van, ha maj 28 évesen úgy döntesz, hogy még élni akarsz, ő meg ottmarad egyedül a gyerekkel?
2020. jún. 6. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!