Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtanátok?
10 hónapja vagyunk együtt. Amióta együtt vagyunk feltűnt, hogy ő minden nap beszélget egy másik lánnyal is. A volt osztálytársáról van szó, nem találkoztak már 3 éve, csak neten beszélgetnek minden nap.
Egy idő után kérdezgettem ki ő, azt mondta ne aggódjak, van barátja, régi haverok stb.
Láttam, hogy lenémította a beszélgetést, hogy amikor együtt vagyunk ne ugorjon fel a kis chat fejecske. Mikor velem van amúgy nem netezik szerencsére, nem is szeretem ha társaságban nyomkodják a telefont.
Pár napja nagyon bökte a csőröm hogy ugyan miért némította le, miről beszélhetnek? Belenéztem és láttam, hogy a lány ilyen strandolós fényképeket küld neki, meg harisnyásat, hogy "épp indul valahova" stb. Nekem ez egyáltalán nem fér bele, azóta ezen idegeskedek.
Tudom hogy nem szabad a másik privát szférájába így belenyúlni, de éreztem hogy az a lány túllépi már a határokat és igazam is lett.
Mit tennétek? Jogosan lettem ideges, vagy ez még "belefér"?
21L-23F
Megérdemlitek egymást, zsák a foltját megtalálta.
Milyen jogon nézel bele más üzenetébe az engedélye nélkül? Nem sül le a bőr a képedről?
Ő meg milyen jogon folytat ilyen beszélgetést egy másik csajjal, miközben van párja?
Hagyd el!
Egy ilyen bizalmatlan, féltékenykedő csajjal, mint te, nem sokáig lenne boldog.
Javaslom keress egy szűz, remetét.
Nem fér bele. Lapát.
Nekem hasonló esetem volt, csak a pasi "kávézni" hívogatta fbon a csajt, meg összehazudozott mindent, hogy nincs barátnője stb... Szóval az ilyen patkányvérű, ki kell dobni amíg nem késő.
Úgyis ezen fogsz kattogni, ami meg fogja enni a kapcsolatot szóval előbb-utóbb megteszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!