Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségek hogyan tudtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek hogyan tudtátok megbocsájtani, mikor kiderült, hogy a férjetek hónapok/évek óta megcsal? Mit tettetek?

Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 16:54
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
85%

Kivágnám a tökeit ha velem csinálná ezt egy pasi.

Utána egy nővel se tudja ezt megcsinálni.

2021. jan. 29. 16:56
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Elhagytam.
2021. jan. 29. 17:02
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, ennyire egyszerű.
2021. jan. 29. 17:02
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet megbocsájtani. Hosszú ideig hazudozott megalázott ez nem egy egyszeri kis dugás.

Ha elnézed akkor fogadd el hogy mással is dug, mert nem fog varázsütésre megváltozni.

2021. jan. 29. 17:11
 5/35 anonim ***** válasza:
96%

Egyből elváltam, de ma már eljutottam a megbocsájtásig is.

Egyrészt azóta sokkal boldogabb vagyok, csak már mással.

Másrészt én sose voltam féltékeny típus, ezért tudta hetekig titokban tartani, hogy viszonya van. Egyik féltékeny hisztérika váltja a másikat mellette. Voltam szemtanúja pár csúnya jelenetnek. Rájöttem, hogy neki ezek szerint erre van igénye, ő ezt élvezi, hogy megy a harc meg a féltékenykedés. Ezt valóban soha nem tudtam volna megadni neki.

2021. jan. 29. 17:21
 6/35 anonim ***** válasza:
5%
#1 Ja persze, valid am a toket levagni... De, ha szerelemfeltesbol egy kan lekaszabolja a nojet, vagy a kolket, vagy az uj kanjat, akkor ki vagy akadva, hogy a ferfiak mekkora allatok...
2021. jan. 29. 17:23
 7/35 anonim ***** válasza:
96%
Megbocsájtani? Ezek után? Sehogy 🤣🤣🤣
2021. jan. 29. 17:35
 8/35 anonim ***** válasza:
90%
Nyitott házasságra váltottunk. Iszonyatosan szenvedett, amikor látott esténként készülődni a randikra. Amikor úgy éreztem, hogy most már elég, beadtam a válópert.
2021. jan. 29. 17:49
 9/35 anonim ***** válasza:
14%
Én ismerek egy ilyen feleséget. A férje évek óta csalja, még szerelemgyereket is csinált, őt nem zavarja, pedig nem öregek, és a pasi nem egy Mészáros Lőrinc
2021. jan. 29. 18:03
 10/35 A kérdező kommentje:
Nem is adtatok esélyt? Nem érdemes próbálkozni?
2021. jan. 29. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!