Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet, jól döntöttem?
Egy ismerősömmel szeretői viszonyba kerültünk,sajnos,hiba volt. Egyszer volt köztünk valami, majd utána ő mondta, hogy ezt nem csinálhatjuk, ne csináljuk. Én ezt elfogadtam. Pár hónapja, mikor beszéltünk róla, ő mondta, hogy eszébe jutott már, hogy mi lenne ha folytatnánk. Én természetesen mondtam, hogy nem én már nem szeretném. Azóta furcsán viselkedik, mintha meglenne sértődve.
Kapcsolata alatt már megcsalta a párját, kettő különböző ismerősükkel.
Párja semmit nem tud róla, kettő közös gyermekük van, jól élnek.
Mit érezhet ilyenkor és miért gondolt rá újra , mikor ő mondta, hogy nem csinálhatjuk ezt?
Nincs kedve új szeretőt keresni, de kedve lenne megint félrelépni.
Másodjára jól döntöttél, bár jobban tetted volna ha elsőre sikerül.
Elég undorító,hogy te most a párját is sajnálod holott veled csalta meg.
Akkor mikor belementél ebbe az egészbe,miért nem jutott eszedbe a párja,persze akkor nem sajnáltad.
Hiába pontozzátok le a 4-est, van benne logikailag valami.
Már ha a környezetemből indulok ki, ismerős szeretőt tartott, a feleség rájött a dologra, ekkor a férj fűt-fát ígérgetett, hogy többé nem fordul elő, csak egy botlás volt.
Ugye ilyenkor meg akar felelni a feleségnek, bizonyítani, így egy darabig kerüli a szeretőt (téged), na így koppintott le (nem mehet ez tovább.)
(Ha nem is szereti már a feleség, ugye ő a két gyereket nézi és megpróbál még egy esélyt adni.)
Most hogy x ideig jó fiú volt és valamennyire visszanyerte otthon a bizalmat, a feleség nem ellenőrizgeti annyira, már kezdené előről, szeretőt meg nehéz találni, és lehet, hogy ki is van éhezve ennyi idő után, gondolta megpróbálja, hátha még nyitott vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!