Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz dolgot tettem?
A fenti kérdés igazából nem kérdés, tudom, hogy igen. Két éve volt egy srác, akivel nagyon jó viszonyban voltunk, mindenről elbeszélgettünk, nagyon sokat is beszéltünk, stb., minden jó volt, és közös megegyezéssel, a párkapcsolat minden igénye nélkül többször lefeküdtünk. Aztán én felköltöztem Pestre, abba is hagytuk nyilván. Mostanában egy-két szót beszéltünk facebookon, és írta, hogy Pesten van, ha úgy van, fussunk össze, rég találkoztunk.
Teljesen random jött, vagyis nekem azóta nem volt a fejemben rz, meg mikor találkoztunk, eszembe sem jutott, és vonzalmat se éreztem, de lefeküdtünk. Tipikus tinidrámás, beszélgettünk, de olyan jó beszélgetés volt, rég beszélgettem ilyen jót, aztán nem tudom, ki, de megcsókolta a másikat, így indult. És olyan volt, mintha hazaértem volna. Komolyan. Tudtam, mit szeret, tudta, mit szeretek, valami teljességet (?) éreztem. És ő még kb két-három hónapja mondta, említette, hogy van barátnője, de sehol egy kép róla, róluk, szóval nem tudom, hogy állnak, de ez egész idő alatt eszembe sem jutott. Aztán már egy hete olyan erős bűntudatom van. És tudom, hogy el lehet hordani mindennek, borzalmasan érzem magam, hogy én voltam az, akivel megcsaltak valakit, hogy esetleg valakinek miattam rossz, miattam fáj. Lehet, hogy nem fog kiderülni, hogy személy szerint én vagyok, de mégis a tudat, hogy én okoztam ezt. De a fiú sem olyan, aki össze-vissza csalja a barátnőit, egy kedves, tisztelettudó stb., és szerintem ő is megbánta, de hát ez már mit sem ér.
Valakivel történt már hasonló? Mikor nem őt csalták, hanem ő csalt, vagy vele csaltak mást?
Én 22, a srác 25
Kedves Kérdező!
Én azt mondom, hogy még ez a fiú sem volt bunkó állat, hanem csak elvesztette a kontrollt önmaga felett. Valójában meg fogalma sincs, hogy kit is szeressen. Leginkább talán téged szeretne, de te nem vagy a közelében. Viszont amikor eljöttél onnan, valakit találni akart hekyetted. Mint valami pótszert.
Nem azt állítom, hogy ez biztosan csak így lehet... de kizárni sem lehet.
Igazából fiatalok vagytok mindketten és sokan vannak a ti korosztályotokban úgy, hogy mindenképpen kell vakaki mellém, mert rossz egyedül!
És ezt Te magad is igazolod, hisz neked is volt utána valakid... ha nem is túl sokáig.
Ám az is igaz, ha ketten ti nagyon jól megértitek egymást, s tényleg képesek vagytok "egy húron pendülni"... az még nem kéne azt is jelentenie, hogy szex is legyen feltétlenül. Bár ez úgymond magától szokott jönni, megesni.
Viszont, ha az ex fiúval csakis és kizárólag beszélgetés lett volna itt, de az az izzásig felfokozott hangulatban úgy, hogy le sem feküsztök egymással... ez már akkor is a megcsalás kategóriáját súrolta volna. Mert egy szenvedèlyes egymásra talàlás (még ha csak utólagos fellángolás is) az nem igényli a konkrét szexet. Persze aztal fűszerezve nyilván hogy jobb.
Szóval, ha a fiú tényleg olyan rendes, akkor el kell döntse, hogy mit is, kit is akarjon. És addig (de csak addig!) pedig a Te felelősséged, hogy nem mész bele ilyen testi játszmàkba vele.
Döntse el, hogy téged akar, vagy sem. És ha döntött, akkor már nem kérdés a kérdés.
Te pedig ne ostorozd magad, hogy mennyire felelőtlen voltàl. Ez a lépés alapvetően a részéről volt felelőtlenség, ha valóban van valakije már egy ideje.
Az ERŐ legyen Veled!
Nehogy már egyszeri szex miatt legyen bűntudatod,nem egy háromgyerekes
apával feküdtél le,a felesége háta mögött. Lépj rajta túl.Ki tudja,lehet végül melletted dönt,ha annyira szeretné a barinőjét,nem kellettél volna neki te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!